Bodrum Gündem

Yarıyıl Tatili Başladı…

23.01.2015
0
A+
A-

SLIDE

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında yarıyıl tatili bugün sabah saatlerinden itibaren dağıtılan karneler sonrasında başladı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu öğrencileri karnelerini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın elinden aldılar.

Bodrum Gündem Haber 23/01/2015

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokuluna giden Dr. Gödekmerdan, öğrencilere karne dağıttı. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Zehir, Şube Müdürü Osman Eğri ve Okul Müdürü Emin Geçin’in de hazır bulunduğu törende Kaymakam Dr. Gödekmerdan öğrencileri tek tek tebrik etti.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrenciler ilk dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler. Karneleri dağıtan öğretmenler, öğrencilere 15 günlük tatil süresi boyunca neler yapmaları gerektiğine dair tavsiyelerde bulundular.

Heyecanla bu günü bekleyen ve karnelerini alan bazı öğrenciler tatil süresince neler yapacaklarını hayal ederken, bazıları da düşük olan notlarını yükseltmek için ikinci dönem daha çok gayret göstererek başarılı olacaklarını söylediler.

Öğrencilerin heyecanına Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’da ortak oldu. Gödekmerdan, Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Gödekmerdan öğrencileri tebrik ederek, yarı yıl tatilinde daha çok çalışmaları ikinci yarı yıla daha iyi girmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Dr. Gödekmerdan “Tüm yurtla birlikte Bodrum’da da öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyorlar. Bu özel günde bende öğrencilerimizin yanında olmak istedim. Bir sınıfımızın karnelerini dağıttık. Hepsini tek tek kutladım. Bugün Bodrum’da 63 okulumuzda toplam 21717 öğrencimiz karne aldı. Şimdi öğrencilerimiz 9 Şubata kadar dinlenecekler. Tüm öğretmen, öğrencilerimize huzurlu ve mutlu tatiller diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Bodrum’da 80 okulda yaklaşık 23 bin öğrencinin karne aldığı belirtildi. Öğrenciler için ikinci dönemin ilk ders zili 9 Şubat Pazartesi günü çalacak.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.