Bodrum Gündem

Volkan Boya’dan Ustalara Eğitim…

25.01.2015
0
A+
A-

 

Buy Toradol online manşet-kalıp buy Xenical online

Volkan Boya Tarafından Düzenlenen, Piyasadaki Son Gelişmeleri Ve Isı Yalıtım Sistemlerindeki Uygulamanın Öneminin Anlatıldığı Toplantıya 25 Usta Katıldı.

Bodrum Gündem Haber 25/01/2015 purchase Prozac

Isı yalıtım sistemlerindeki uygulama yöntemlerinin öneminin ön plana çıkarıldığı toplantı öncesinde eğitime katılan misafirlere, Filli Boya Bölge Sorumlusu Ali Erdem Borucu bilgiler verdi.

Denizli’den eğitim toplantısı için Bodrum’a Filli Boya Bölge Sorumlusu Ali Erdem Borucu, Volkan Boya’nın daveti üzerine bu eğitimi planladıklarını ifade ederek Kent Haber’e şunları söyledi “Capatect ısı yalıtım sistemlerinde uygulama detaylarını görüşmek, ustalarımızla detay çözümlerini konuşmak amacıyla buradayız. Yaklaşık 2014 yılının başından beri ustalarla buluşma seferberliğimizin devamı maksadından bir uygulama bu. Binalarda Isı yalıtımının önemini ve malzeme kalitelerinden ziyade uygulama yöntemlerinin önemini konuşmak amacıyla ustalarımızla verimli bir çalışma yapıyoruz.”

Bu tür eğitimlerin geri dönüşlerin önemli olduğunu vurgulayan Borucu sözlerini şöyle sürdürdü “Bize direk ustadan, taşeronlardan, uygulamacılardan geri dönüşler oluyor. Bizlerde yerinde ziyaretlerle ilişkilerimizi geliştirmeye çalışıyoruz” .

Volkan Boya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte misafirlere yemek ikramı ve değişik hediyeler verildi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.