Bodrum Gündem

Başkanlar Uyarıyor “Sanal Alemden Partiyi ve Arkadaşlarınızı Eleştirmeyin”

26.01.2015
0
A+
A-

 

chp mumcular kahvaltı (1)

CHP Mumcular Mahallesi teşkilatının düzenlediği kaynaşma kahvaltısına milletvekilleri, belediye başkanları, milletvekili aday adaylarının da yer aldığı geniş katılımlı bir kahvaltı gerçekleşti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 26/01/2015 Buy Strattera

CHP Mumcular Mahallesi teşkilatının düzenlediği kahvaltıya CHP Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir, büyükşehir belediye başkanı Osman Gürün, Bodrum belediye başkanı Mehmet Kocadon, Milas belediye başkanı Muhammet Tokat, il başkanı Mürsel Alban, belediye meclis üyeleri, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

“Partiyi ve Arkadaşlarınızı Facebook’tan Eleştirerek Birliğimize Zarar Vermeyin”…

CHP Mumcular Mahallesi teşkilatının düzenlediği kahvaltının açılış konuşmasını Bodrum ilçe başkanı Recai Seymen yaptı. Seymen, Muğla’nın en başarılı ay oranına sahip ilçe olmaktan gurur duyduğunu kaydettiği konuşmasına şöyle devam etti “Örgütümüz olarak, bir yerel seçim bir de Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Şimdi önümüzde 7 Haziran genel seçimler var. Geçtiğimiz seçimleri Muğla’nın en başarılı oy oranı ile geçiren ilçe örgütünün başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Genel seçimler sadece Bodrum ve Muğla için değil Türkiye için çok önemli bir seçim. Cumhuriyet düşmanlarının iktidarda olduğu bir dönemi yaşıyoruz. 90 yıllık reklam arasındayız diyen bir vekile sahip olan iktidarın yönettiği, hırsızlıkların yolsuzlukların arttığı bir dönemde yaşıyoruz. Ayağımıza çelme takarak değil bir birimizin yanında durarak bu dönemi değiştirmeliyiz. Bugün hakikaten parti içi eleştirilerimiz çok fazla. Olacaktır da, doğaldır. Artık bunları bir kenara bırakalım, eleştirinin yeri, hesap sormanın yeri parti kongrelerdir. Facebook ortamları değildir. Artık bunları bırakarak, parti bilincini öne çıkararak geçmiştekinin iki katı daha fazla çalışarak hepimize destek olması lazım. Üyelere düşen görev de budur.”

buy Propranolol Bodrum’dan Üçüncü Vekil Adayı Dr. Kerim Cangır Oldu…

Konuşmanın ardında Mumcular Mahallesinin eski temsilcisi Süleyman Başol’a gösterdiği başarılardan dolayı plaket verildi. Plaket töreninin ardından milletvekilliği için aday adayları sahneye çıkarak partililere bir kez daha tanıtıldı. Sahneye çıkanlara arasında geçmiş dönem Bodrum ilçe başkanlığı yapmış olan Dr. Kerim Cangır da yer aldı. Cangır sahneye çıkarak partilileri selamladı.

“Biz Kendimizi Çok Hırpalıyoruz. Birbirimizle Fena Uğraşıyoruz”… buy Vermox for child

Daha sonra kürsüye çıkan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, örgütün birlikteliğini sağlamak için böyle kahvaltıların düzenlendiğini söyledi. Gürün konuşmasına şu sözlerle devam etti “Milletvekilliği seçimi, yönetim erkini en üst sevide elde etmek için çok önemli. Bu genel seçimlerde partimizin en üst sevide başarılı olması için çalışmalıyız. Biz Muğla’daki 3 milletvekili sayımızı 4’e hatta 5’e çıkarmalıyız. Aday adayları arkadaşlarımızın hepsi bir birinden değerli ancak sistem 6 arkadaşımıza izin veriyor. Daha önceki seçimlere aydın halkımızın gözünden baktığımızda partimizin üstün olduğunu, başarılı olduğunu görüyoruz. Burada en büyük derdimiz kendimiz. Biz kendimizi çok hırpalıyoruz. Birbirimizle fena uğraşıyoruz. Biz sevdiğimiz kişiyi sevelim, dövmeyelim. Aday adayları arkadaşlarımız, kendinizi ve Muğla ile ilgili Türkiye için ne yapabilirsiniz onları anlatın. Milletvekili, belediye başkanları, özellikle diğer aday adayları, MYK üyeleri ve genel başkanla ilgili eleştirel sözler söylemeyin. Eleştir, elbette olacak ama bunun da yeri var. O zaman kendi içimizde kavga olmaz, dedikodu olmaz. Bu Facebook dediğimiz hadise çok önemli önemli olduğu kadar da tehlikeli. Akşamları biraz çakır keyif olduktan sonra öfkenin esiri olarak döşüyoruz, bütün sosyal medyaya dökülüyor sonra aleyhimizde kullanılıyor.” dedi.

“Kayıkçı Kavgalarından Dolayı Alana Gücümüz Kalmıyor”…

Genel seçimlerinin startını verdiklerini ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon konuşmasında şunları söyledi “Yerel seçimlerde bizleri hiç yalnız bırakmayan milletvekillerine ve diğer arkadaşlarımızla hep beraber koşmak zorundayız. Yarımada’ya şöyle bir baktığımızda her mahallemizde teşkilatlarımızın dimdik ayakta olması bizi mutlu ediyor. Muğla ve Bodrum yetiyor mu? Yetmiyor. Bizlerin diğer illere örnek olması lazım. Artık bizim gibi medeni olmuş, dünya listelerinde isim bulmuş yerlerin siyasi atmosferde, parti içinde kayıkçı kavgalarının bir kenara bırakması lazım. Çünkü o kadar çok zaman ve efor kaybediyoruz ki bu kavgalarla alana çıktığımızda gücümüz kalmıyor. Türkiye’de iktidara gelmek durumundayız. Eğer Türkiye Cumhuriyet Başbakanlığı mührünü alamadıktan sonra milletvekili olmuşuz, belediye başkanı olamadıktan sonra ne kadar zorlanıyoruz görüyorsunuz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.