Bodrum Gündem

14 Yıllık Sevgilisine Sinemada Evlenme Teklif Etti

14 Yıllık Sevgilisine Sinemada Evlenme Teklif Etti
27.01.2015
0
A+
A-

14-Yıllık-Sevgilisine-Sinemada-Evlenme-Teklif-Etti

Oasis Alışveriş Merkezi Cinemarine Sinemaları önceki akşam sürpriz bir evlenme teklifine sahne oldu.

Bodrum Gündem Haber

25 yaşındaki Muski çalışanı Fırat Baltutan, 14 yıllık kız arkadaşı Betül Gülen’e “Aşk sana benzer” filminin ortasında evlenme teklif etti.

İlk süpriz, filmin ortasında Fırat Baltutan’ın kız arkadaşıyla birlikte fotoğraflarının olduğu slayt gösterisi ekrana yansıtıldı. Slayt gösterisinin sonunda “Eğer 14 yıldır sevginin, aşkın, dostluğun ve mutluluğun ne olduğunu biliyorsam, senin sayende biliyorum. Sonsuza dek seni hiç yalnız bırakmamama izin verir misin? Yani benimle evlenir misin?” Valtrex prescription ifadesi beyaz perdeye yansıdı.

Ardından kız arkadaşının önüne gelerek diz çöken Fırat Baltutan, sevgilisinin elini tutarak “Benimle evlenir misin?” order Topamax on line diye sordu. Heyecandan gözyaşlarını tutamadığı gözlenen Betül Gülen ise “EVET!” diye haykırdı.

Duygularını sorduğumuz Betül Gülen, Clonidine without prescription “Ben böyle bir şey beklemiyordum. Ne söylenir onu da bilmiyorum” diye konuştu.
Tüm sinema çalışanlarına teşekkür eden Fırat Baltutan ise “Çok uğraştık çok çabaladık, 14 yılın sonunda arkadaşlarımın sayesinde evlenme teklifini başarabildim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.