Bodrum Gündem

Muğla İlinin İmar Planları Görüşüldü

Muğla İlinin İmar Planları Görüşüldü
27.01.2015
0
A+
A-

purchase esomeprazole bodrum_muğla_imar_planları_görüşüldü_1

Muğla Oda Temsilcileri İle Büyükşehir Belediyesi 1/25 Bin Ölçekli İmar Planlarını Görüştü.

xenical to buy online generic Toradol Bodrum Gündem Haber

Muğla İli Odaları ve Borsa, Büyükşehir Belediyesi ile bir araya gelerek hazırlanmakta olan 1/25.000 Ölçekli İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil’in de aralarında bulunduğu Muğla İli Odaları ve Borsa temsilcileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Oda Başkan ve temsilcilerine, şuan hazırlanmakta olan 1/25.000 ölçekli imar planlarının Muğla ekonomisine uygun olması ve bu konuda görüş almak amacıyla sunum gerçekleştirildi. Muğla il merkezi ve ilçelerinde imar planının içine ekonomi ile ilgili nelerin dahil edilmesi gerektiği görüşüldü. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, bu ve bu amaçla gerçekleştirilen toplantıların yararlı olduğuna inandıklarını, çünkü yüz yüze iletişimde karşılıklı taleplerin daha iyi anlaşıldığını düşündüklerini ifade etti.

1/25 Bin Ölçekli İmar Planlarının görüşüldüğü toplantıda Bodrum’u BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya temsil etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.