Bodrum Gündem

SON DAKİKA ! İstinat Duvarı Yıkıldı, Bazı Evler Çökme Tehlikesi Altında

28.01.2015
0
A+
A-

bodrumda_istinat_duvarı_yıkıldı_amiral_7 (3) 

İSTİNAT DUVARI YIKILDI…
200 Evin olduğu Sitede Bazı Evler Çökme Tehlikesi Altında… treating male impotence

bodrumda_istinat_duvarı_yıkıldı_amiral_7_sitesi (5)Bodrum Cumhuriyet Mahallesinde 60 hanenin bulunduğu sitenin 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü.

order Tadalafil online Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Amiral-7 sitesinin istinat duvarı, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki duvar, alt kısmında çalışma yapan iş makinesinin üzerine çöktü. Çökmenin etkisiyle sürüklenen iş makinesi bir evin balkon kısmına çarparak durdu. Şans eseri ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı olayda, site sakinleri büyük panik yaşadı.

Aldığımız bilgilere göre istinat duvarında uzun zamandan beri site sakinlerini rahatsız eden çatlakların, son yağışlarla büyümesi üzerine site yönetimi tarafından duvarda güçlendirme çalışması başlatıldı. İş makinaları eşliğinde başlayan çalışmalar sırasında, son günlerde yoğun yağan yağmurlarında etkisi ile
yıkıldı. Görgü tanıkları, çökme esnasında bölgede bulunan işçilerin hızla duvardan uzaklaşarak canlarını son anda kurtardıklarını ifade ettiler.

Bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak, sitede bulunan diğer evleri tedbir amacıyla boşalttı.

Ailesinin büyük panik yaşadığını belirten Mehmet Faiz, “Çocuğum var annem var. Çok korktuk. Evimize nasıl çıkacağız, nasıl yatacağız bilemiyoruz. Hala da yıkılmaya devam ediyor. Eve girişimiz yok. Bu uzun süreden beri böyle” Buy Fluoxetine diye konuştu.

Koray Nalbant ise aracıyla bölgeden geçtiği sırada su kütlesinin metrelerce yüksekliğe çıktığını ve büyük panik yaşandığını anlattı. Nalbant, 60 hanenin bulunduğu sitenin tehlike altında olduğu kaydetti.

Polis ve Belediye yetkilileri, vatandaşları temeli boşta kalan bazı evlerin yıkılması ihtimaline karşı önlemler almaya başladılar. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, müteahhit firma ile site yönetiminin mahkemelik oldukları da aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.