Bodrum Gündem

Dolu Dolu Yağdı

29.01.2015
0
A+
A-

turgutreis_dolu_yağışı (1)
order metoclopramide

Bodrum’da özellikle önceki gece etkili olan şiddetli dolu yağışı nedeniyle, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

order Paxil Bodrum Gündem Haber Buy Ketorolac

Bodrum Yarımadasının tamamında birkaç günden bu yana etkili olan sağanak yağış, dün gece yerini dolu yağışına bıraktı. Dolu, özellikle Bodrum’a bağlı Turgutreis Mahallesi ile Akyarlar, Bağla, Ortakent-Yahşi Mahallelerinde etkili oldu.

Yaklaşık yarım saat şiddetini hiç kesmeden süren dolu yağışı nedeniyle, Turgutreis Mahallesi’nde yol kenarlarında ve çocuk parklarında dolu kütleleri oluştu. Çocuk parkları ve mahalle araları adeta beyaza büründü. Parklarda buz kütleleri halinde duran dolu parçalarına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Bölgede yaşamını sürdüren Alparslan Türe, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk kez böyle bir dolu yağışıyla karşılaştığını söyledi. Dolu yağışının yarım saat çok kuvvetli olduğunu belirten Türe, çocuk parklarının ve yolların doluyla kaplandığını ifade etti.

Diğer yandan dolu yağışıyla birlikte etkili olan sağanak nedeniyle yollarda büyük çapta su birikintileri meydana geldi. Maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazalarının da yaşandığı Bodrum’da, günlük yaşam olumsuz etkileniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.