Bodrum Gündem

2 Gün Asılı Kalmış, Kimse Görmemiş

31.01.2015
0
A+
A-

osman_solak_ağaca_asılı_bulundu_bodrum-(111) Naltrexone online

Kendisinden haber alınamayan 31 yaşındaki Osman Solak, eski Yahudi mezarlığının bulunduğu bölgede ağaca asılı halde, ölü olarak bulundu.

treatment of depression Bodrum Gün brand Viagra dem Haber

Bodrum’un Yokuşbaşı mahallesinde, bir eve mobilya taşıyanlar tarafından fark edilerek, bahçe içerisinde bir kişinin asılı halde hareketsiz durduğu ihbarı yapıldı. Polis, 1802 nolu sokağa bağlanan ve çıkmaz olan yolun sonundaki olay yerine geldi. Daha sonradan adının Osman Solak (31) olduğu öğrenilen kişinin ölü olduğu tespit edildi.

Olay yerine gelen Osman Solak’ın bir yakını, Solak’ı ağaçta o halde görünce sinir krizi geçirdi. Öte yandan lüks villaların hemen yanı başında gerçekleşen olayı kimsenin fark etmemesi şaşkınlık yarattı. Çevre sakinlerinden Gülsüm Ünyay “Evimiz şurası görmedik. Tanımıyoruz bu kişiyi. Önceden olsa herkes bir birini tanırdı. Eski Bodrum yok. Yoldan geçen birini kimse tanımıyor. Halk kalabalıklaştı” dedi.

Eski Yahudi mezarlığının tel örgülerine 2-3 metre uzaklıkta, yan taraftaki arazide içerisinde bir ağaca naylon iple asılı hale bulunan Solak’ın intihar ettiği üzerinde durulurken, cenazesi nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelmesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çevre sakinlerinin sokağa çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştığı olayda ölü bulunan Solak’ın, yaklaşık 2 hafta önce ailesinin bulunduğu Kırıkkale’den Bodrum’a geldiği, market işleten dayısına yardım ettiği ve Cuma öğlen saatlerinden itibaren haber alınamadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.