Bodrum Gündem

CHP Genel Merkezinin Bam Teline Bastı

31.01.2015
0
A+
A-

 chp_bam_teli_tayfun_talipoğlu

Bodrum Kilim Türkü Evine bir program için gelen Tayfun Talipoğlu;  “Önseçim kararı alınırsa bende Cumhuriyet Halk partisinden politikaya atılacağım ve bunu da ilk defa burada Bodrumlulara söylüyorum” dedi…

Bodrum Gündem Haber

Türk televizyonlarının ünlü programı “Bam Teli ”nin yapımcısı ve sunucusu Tayfun Talipoğlu ve Türkülerin aranılan ismi, ünlü saz sanatçısı Arif Kabadayı, Bodrum Kilim Türkü evinin davetlisi olarak, türkülerle ve şiirlerle sevenlerine hoş bir gece yaşattılar. Sevilen sanatçı ve program yapımcısı Talipoğlu sahnede iken hayranları görüntü almak için adeta birbiri ile yarıştılar.

Bodrum Kilim türkü evinde sahne alan Tayfun Talipoğlu, buraya çok zor şartlarda geldik diyerek başladığı programında; Fluoxetine online “İlk önce saz sanatçısı arkadaşına takılarak, adamın soyadı Kabadayı insanın korkası geliyor” dedi.

Talipoğlu; “Tepeden inme bir müzisyen değilim düğün salonlarında şarkıcılık yaptım, müzik yaptım ve müzikle yaşadım, sonradan kötü yola düşerek “gazeteci” oldum. Ben şair değilim ama iyi bir şiir yorumcusuyum. Zaten bir insanın şair olması için yazdıklarının 50 yıl sonra bile okunması gereklidir” dedi. Cem Karaca’nın Islak Islak parçası ile programına başlayan Talipoğlu ve Kabadayı ilerleyen saatlerde Ahmet Kaya ve Zülfü Livaneli parçaları söylediler.

TALİPOĞLU “YALNIZ DEĞİLİZ”

Sahne arası söyleşide bulunduğumuz Talipoğlu; Türkiye ve Bodrum siyaset gündemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son dönem beni en çok sevdiğim Yol hikâyesi Bam teli ’den ayırdılar diyerek söze başlayan gazeteci Talipoğlu; order Vermox “Bam telinden ne istediler bilmiyorum ama devam etmeyi de düşünüyoruz. Dostlarla birlikte olmak adına şiir okuyarak türkü söyleyerek Türkiye’nin her yerinde olmaya çalışıyoruz. Buralardan para falan kazandığımız yok. Ne ben ne de bar sahibinin bir kazanç ile bu işi yaptığımız düşünülmesin. Ama ne oluyor burada insanlarla kucaklaşıyoruz ve Yalnız değiliz onu öğreniyoruz. Twitter da sosyal medyanın her hangi bir alanında kendimizi anlatmaya çalışıyoruz ama yüz yüze olmak farklı bir şey ve ben yüz yüze olmak adına bunu hep yapıyor, geziyorum. Sizlerle buluşuyorum ve halka merhaba diyorum bu çok keyifli bir şey. Gezi olaylarından bu yana Bu hükümet artık Türkiye’yi bitirme noktasına getirdi. Eski yıllarda sokakta insanlar farklı farklı düşüncelerde idiler ama yine de siyasette bir seviye vardı ve ben o günleri çok özlüyorum. Öyle bir duruma geldik ki bu kin ve nefreti birilerinin yok etmesi gerekiyor. Bu ülke güzel bir ülke ve bizim ülkemiz. Yolsuzlukları kapatmak için sahte gündemlerin peşine düşmek için gerçek yaşamın içinde sizlerle olmakta bana ayrı keyif veriyor” dedi.

buy Asacol online “VEKİLLİĞE EMEK VERMİŞ İNSANLAR LAYIK”

Bodrum’u kışın daha çok seviyorum, keyifli geceler yaşanıyor. Yarımadanın kış ortamını ve Bodrum’dan kışın gelen teklifleri bunun için kabul ediyorum diyerek Muğla ve Bodrum siyasetine de değinen Talipoğlu; “7 Haziran Milletvekili seçimlerinde benim çok büyük kaygılarım var. Bu günkü hükümet yolsuzlukları örtmek için seçimleri yaptırmayacak noktaya bile gelebilir. Çözüm sürecinde çözüme de darbeyi kendileri vurabilirler. Her partinin özellikle CHP’nin vitrin isimlerden çok, ülkeyi ileriye götürecek isimleri seçmesi gerekmektedir. Hatta ben CHP’de ön seçim olmasını istiyorum. Ön seçim olmazsa, demokrasiyi sağlayamazsınız, kendi partinize güvenmiyorsanız, halka hiç güvenmiyorsunuz demektir. Hatta önseçim kararı alınırsa ben Cumhuriyet Halk partisinden politikaya atılacağım ve bunu da ilk defa burada sizlere söylüyorum. Önseçim olsun her kes kendini görsün ama partililer oy kullansın, delegeler seçilmiş kişilerdir, onlar adayı seçmesinler. Çünkü belirli bir aşamadan sonra partililerin istemediği ismi getiriyorsun milletvekilliğine ve bu seferde çalışma yürekten olmuyor. Emek vermiş insanları getireceksin, ben yaptım ben seçtim oldu şeklinde olmamalı” dedi.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Nereden anladın CHP nin senden köy veya kasaba olabileceği hakkındaki
    kararını. Sen bu partiden aday olsan ne olur olmasan ne olur. Senin aday olduğun yerde CHP oy kaybeder. Tayyip ne zaman dışladı seni?…CHP ye akıl vereceğine onu kendin için kullan. Bu partinin sen ve senin gibilerin aklına gereksinimi yok. Bana göre başka kapıya. Rastgele!…