Bodrum Gündem

Nejat İşler Başkan Adayı

Nejat İşler Başkan Adayı
09.02.2015
0
A+
A-

nejat_işler_gümüşlük_bodrum

buy misoprostol Yaşamını Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler, Gümüşlük Belediyespor’un Mart ayında yapılacak kongresinde başkanlığa aday olacak.

Bodrum Gündem Haber purchase Strattera

Gümüşlük Belediyespor’un mevcut yönetimindeki görevine de devam eden İşler’in Mart ayında yapılacak kongre için başkan adayı olacağı konuşuluyor. Amatör kümede mücadele eden Gümüşlük Belediyespor’un yönetimine geçtiğimiz Eylül ayında katılan Nejat İşler, bugüne kadar takımı hiçbir maçında yalnız bırakmadı. Deplasman maçlarına da giden İşler tribünde büyük heyecan yaşarken, gerginliğin arttığı bazı anlarda ortamı sakinleştirerek sorumluluk da almıştı.

Özellikle Bodrum Şehir Stadı’nda Ortakent Yahşispor ile Gümüşlük Belediyespor arasında oynanan şampiyonluk maçında ortam gerilmiş, Nejat İşler’in gerilen ortamı yatıştırmak için harcadığı çaba yerel ve ulusal medyada geniş yer bulmuştu. Diğr yandan Mart ayında yapılacak kongrede Gümüşlük Belediyespor’un isminin ve logosunun değişmesi de gündemde.

Yarımadadaki belediyelerin birleşmesinin ardından mahalle olan Gümüşlük’ün futbol takımında, Belediye ibaresinin kalkacağı ifade ediliyor.

buy misoprostol nejat_işler_gümüşlük_bodrum_1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.