Bodrum Gündem

Egeli Mimar Ve Mühendisler Bodrum’dan Yola Çıktı

10.02.2015
0
A+
A-

TMMOB ÜYESİ MİMAR VE MÜHENDİSLERİ EGE’DEN ANKARA’YA DOĞRU YOLA ÇIKTI…

Strattera No Prescription tmmob_bodrum_eylem-(111) order Combivent

TMMOB “Ülkemize, Halkımıza Ve Mesleğimize Sahip Çıkıyor, Ankara Yürüyüşümüzü Başlatıyoruz” sloganı ile eş zamanlı olarak Türkiye’de ki tüm şube ve temsilciliklerinden Ankara’ya doğru Yola çıktı. Ege’de ilk adım Bodrum’dan atıldı. buy Lithium online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’a bağlı mimar ve mühendisler ile birlikte Muğla ve İzmir’den de gelen mimar ve mühendisler Bodrum Denizciler Derneği önünde bir araya geldi. TMMOB’a bağlı yaklaşık 100 mimar ve mühendis Bodrum Belediye meydanına kadar çeşitli sloganlar atarak yürüdü. Torba yasaya ve taşeronlaşmaya karşı sloganlar atan mimar ve mühendisler Ak Parti Hükümeti aleyhine de çeşitli sloganlar attılar.

Bodrum Belediye meydanına gelen TMMOB üyesi mimar ve mühendis adına basın açıklamasını Bodrum İKK Sekreteri Şahabettin Doğan okudu.

İktidarın TMMOB ve bağlı odaları torba yasası ile yok edilerek, yeniden dizayn edileceğini iddia eden mimar ve mühendisler basın açıklamasının ardından Bodrum otogarına kadar sessizce yürüdüler.

Milas ve Muğla’da da benzer toplantılar ve basın açıklamaları yapılacağı bilgisi verilirken, 14 Şubat günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan TMMOB Olağanüstü Genel Kurulu’nda buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.