Bodrum Gündem

Bodrum Dümeni Bozulmuş Gemi Gibi

11.02.2015
0
A+
A-

bodrum_mhp_ilçe_mehmet_tosun_asım_başaran (4)

,Bodrum MHP 8. Olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri için devir teslim töreni düzenlendi. MHP İlçe binasında düzenlenen törende yeni başkan Mehmet Tosun ve ekibi görevi Asım Başaran ve ekibinden devir aldı.

Bodrum Gündem Haber

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Mehmet Tosun başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu 10 maddelik gündem ile toplanırken, gündemin ilk maddesi “Yeni seçilen ilçe yönetiminin önceki dönem ilçe yönetiminden görevi devralması” oldu. Mazbatasını alarak göreve başlayan MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, 1 Şubat tarihinde demokratik olgunluk içerisinde kongrelerini yaptıklarını, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Tosun, “Mazbatamızı da aldık. Şuanda 1 Şubat itibariyle yeni yönetim fiilen görev başındadır” buy Valtrex dedi.

ASIM BAŞARAN FAHRİ BAŞKANIMIZDIR… order Viagra

Asım Başaran için övgü dolu ifadeler kullanan Başkan Tosun “MHP camiası adına önemli bir gün. 15 yıldan bu yana birlikte çalıştığımız sayın Asım Başaran’dan görevi devralıyoruz. O bizim her zaman fahri başkanımız. Dostumuz, büyüğümüz ve biz onun yanında olmaya çalışacağız. Bundan sonraki hayatında ona başarılar diliyoruz. Siyasi mücadelesinde her zaman MHP Bodrum İlçe Teşkilatını yanında görecektir. 2000’li yıllarda birlikte ilçe yönetim kurulu olarak beraber göreve başladık. Ardında biz işin belediyecilik yanında olmaya devam ettik. Tekrar Allah nasip etti bugün teşkilat cephesinde birlikteyiz. İnşallah bundan sonra hiç endişeniz olmasın yeni yönetim kurulumuz ile birlikte sizlerden aldığımız MHP bayrağımızı partimizin başarısını aynen artar tempoda devam ettirip iyi bir noktaya taşıyacağımızdan hiçbir endişeniz olmasın” dedi.

esomeprazole price YARIMADANIN MİLLİYETÇİLERE İHTİYACI VAR…

Başkan Tosun Bodrum MHP teşkilatının Başaran’ın çabaları ve emekleri ile 2 binli yıllardan itibaren kurumsallaştığına dikkat çekti. Başkan Tosun konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün de inşallah 7 Haziran seçimlerine giderken, partimizin eksik kalan çalışmalarını tamamlayıp, partimizin yönetim kurulu ile birlikte kurumsal yapısını oluşturduktan sonra aynı tempoyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü Bodrum Yarımadamızın Milliyetçilere ihtiyacı var, ülkemizin MHP’ye ihtiyacı var. Ülkemizin ve Bodrum’un içinde bulunduğu şartlar hakikaten içler açısı. En kısa sürede halkın içinde olarak sorunlarına duyarlı olacağız. Genel siyasette de genel merkezimizin politikalarını bilip takip etmek suretiyle ilgilenip projeler üreteceğiz. Yolumuza devam edeceğiz”

BİRLEŞEREK BÜYÜYECEĞİZ…

Başkanlığı devreden MHP eski İlçe Başkanı Asım Başaran ise yeni seçilen ilçe başkanı Mehmet Tosun’a ve yeni yönetim kurulunda görev alan partililere başarılar diledi. MHP’nin geleneğinde birleşerek, bütünleşerek hep büyüme olmuştur diyen Başaran “Bodrum teşkilatının bu olmazsa olmaz bir geleneği haline gelmiştir. Bunu altını çizerek paylaşmak istiyorum. En son gerçekleştirmiş oluğumuz kongremizde bugüne kadar bizden önce ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş arkadaşlarımızın tamamına yakını oradaydı. Bir tanesi şehir dışında olduğu için bana telefonla mazeret bildirerek üzüntüsünü bildirdi. Biz görev yaptığımız süre içerisinde her zaman kendimizi bir önceki yönetimle değil, kendimizle yüzleşerek görev yapma anlayışını sürdürdük. Bunun için sürekli bir 15 yıl boyunca kendi yaptığımız ve yapamadıklarımızla yüzleşerek bu görevi sürdüremeye çalıştık. Onun için 8. olağan kongremizde Galip Özveren’den, Ahmet Soydan’a, İlhami Karadağ’dan, Osman Yetkin başkana kadar hepsinin de orada bulunmaları kongremize büyük bir heyecan, samimiyet ve dava aşkıyla iştirak etmeleri hepimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bunun için bu teşkilatın burada kurulduğu günden bu yana hizmet etmiş, emeği geçmiş tüm arkadaşlarımıza sizlerin aracılıyla şükranlarımı sunuyorum. MHP Bodrum teşkilatı olarak önemli bir görevi ifa ediyoruz. Omuzlarımızda çok ağır bir sorumluluk var. Bunun farkında olmamız lazım ve sorumluluğumuzla yüzleşmeliyiz. Biz hedeflerimize odaklanmazsak içe yönelik fitneye, fesata yer açmış oluruz. Lütfen fitneye fesata yer açmayın, mutlaka büyüyen aileler hedeflerine doğru ilerlerler” dedi.

BODRUM’UN DÜMENİ BOZULMUŞ…

Bodrum’u okyanusun ortasında motoru ve dümeni bozulmuş, gelen dalgaların nereye savurduğu belli olmayan bir gemiye benzeten Başaran, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;
“Onun için sizler dümeni ve motoru bozulmuş şehrin kaptanı, gemicisi, makinisti ve kurtarıcısı olacaksınız. Omuzlarınızdaki yük böyle bir yüktür ve kutsal bir yüktür. İnanın yarımada da bu kaderi değiştirebilecek başka bir ekip yok. Bu yönüyle hedefimizi buraya odaklandırıp oraya doğru yürürsek, oraya doğru giderken önümüzdeki engelleri ve sorunları nasıl aşabileceğimizin çaresini ararsak, yüklenmiş olduğumuz misyonun karşılığını yerine getirmiş oluruz diye düşünüyorum”

KARAR DEFTERİ ve EVRAKLAR TESLİM EDİLDİ…

Başaran konuşmasının ardından, İlçe Başkanlığı yaptığı dönemle ilgili parti karar defterini, gelir gider defterini, demirbaş defterini, evrak kayıt defterini ve parti binasının anahtarlarını Mehmet Tosun’a teslim etti. Başaran bir gazetecinin sorduğu “size ne kaldı?” sorusuna da, “Bana sadece sizlerin gönüllerinde tuttuğunuz yer kaldı” diye yanıt verdi.

Başaran’ın bu konuşması salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

ŞEYH EDEBALİNİN NASİHATLERİNİ TEKRAR ETTİ…

Asım Başaran bir gazetecinin geçtiğimiz günlerde CHP Meclis üyesi ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu’nun yaptığı açıklamalarla ilgili yönelttiği bir soruya ise “Ey oğul sabretmesini bil. Vaktinden evvel çiçek açmaz. Sen beysin, öfke bize gönül almak sana demişler” sözleriyle yanıt verdi.
MHP yeni İlçe Başkanı Mehmet Tosun konuşmaların ardından eski ilçe başkanı Asım Başaran’a bir teşekkür plaketi ve isminin yazılı olduğu hat sanatı çalışması takdim etti.
Yapılan devir teslim töreninin ardından, MHP Bodrum İlçe Teşkilatının yeni seçilen Yönetim Kurulunun ilk toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

MHP İLÇE YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPILDI…

Kongrede seçilen İlçe Yönetim kurulu üyelerinin oylarıyla MHP’nin yeni dönemde Mehmet Tosun başkanlığında görev yapacak isimleri ise şu şekilde belirlendi. Buna göre; İlçe Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Özkeskin ve Cemil Haldız, İlçe Sekreterliğine Osman Bilgin, İlçe Muhasipliğine Hakan Karabulut, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Avukat Nurseren Güler, Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Nevzat Kanber, Belediye İle İlgili İşlerden Sorumlu Belediye Meclis Üyeliğine Süleyman Mazı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Kamil Sezgün ve İlçe Kadın Kollarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Melek Yılmaz getirirdi.
Ayrıca ilçe teşkilatı bünyesinde çalışacak 12 adet alt komisyon kuruldu. Komisyonlar: Turizm ve Denizcilik Komisyonu, Sosyal ve Kültürel İşler Komisyonu, Plan- Proje ve Teknik İşler Komisyonu, Siyasi İşler Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Esnaf Komisyonu, Seçim İşleri Komisyonu, Yerel Yönetimler Komisyonu, Çevre Komisyonu, Ar-Ge Birimi, Sağlık Komisyonu, Gençlik ve Spor Komisyonu üst başlıkları altında belirlendi.
Yorumlar

  1. Ahmet saraçbaşı dedi ki:

    Bodrum’da MHP’li arkadaşlarım bir hayli fazladır ve Sn. Tosun takdir ettiğim kişilerdendir ancak tarikat düşüncesi anıştıran tabelayı sevmedim. Tabii ki kendi bilecekleri şeydir.