Bodrum Gündem

MUSKİ’nin Araç Filosu Genişliyor

MUSKİ’nin Araç Filosu Genişliyor
11.02.2015
0
A+
A-

Order Furosemide muski_araç_filosu_genişliyor-(11)

MUSKİ Genel Müdürlüğü, abone işleri ve sayaç arıza ekipleri hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam 14 adet ticari araç aldı.

Bodrum Gündem Haber Toradol online

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan finansman desteği ile 30 iş günü gibi kısa bir sürede alımı tamamlanan 14 adet ticari araç MUSKİ’ye teslim edildi. Alınan araçların sayaç arıza ekipleri hizmetlerinde kullanılmak üzere Abone İşleri Daire Başkanlığı’na teslim edildiğini belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, programlar dahilinde alınacaklarla birlikte araç filosunun daha da genişletileceğini vurguladı.

Araçların alımında Büyükşehir Belediyesi’nin katkısının çok fazla olduğunu belirten Ülgen, buy plavix “Yeni kuruluş olmamız ve devredilen borçlardan dolayı araç temininde bazı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Sıkıntı yaşadığımız noktalarda da Büyükşehir Belediyesi bize maddi anlamda çok büyük katkı sağlıyor. Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün olmak üzere Büyükşehrimizin tüm karar organlarının hepsine teşekkürlerimi sunarım. Filomuzu ihtiyaca göre büyütmeye devam edeceğiz. Daha önceki araç alımlarımıza göre daha yüklü miktarda araç alımı gerçekleştirdik. Araç filomuzu büyütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Aldığımız araçları Abone İşleri Daire Başkanlığı’na teslim edip, ilerleyen süreçte vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için araç takviyesinde bulunmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.