Bodrum Gündem

MHP’li Birol Aydın İstifa Etti

MHP’li Birol Aydın İstifa Etti
12.02.2015
0
A+
A-

order Indocin online mhpli_birol_aydın_şakir_açıkgöz_bodrum_gundem

Mehmet Kocadon’a yakınlığı ile de bilinen ve bir süreden bu yana meclis üyeliği yerine memuriyete dönmek isteyen MHP’li belediye meclis üyesi Birol Aydın meclis üyeliği görevinden istifa etti. Yerine 30 Mart seçimlerinde 10.sırada yer alan Mehmet Kızılağaç’ın geçmesi beklenirken, 11.sırada yer alan Avukat Şakir Açıkgöz meclis üyesi olarak görevlendirilecek.

Fatih Bozoğlu Bodrum Gündem buy Clonidine

2009-2014 döneminde Mumcular Belediye Başkanlığı görevini yapan ve 30 Mart yerel seçimlerinde Mumcular Belediyesinin kapanması nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisinden Bodrum Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Birol Aydın görevinden istifa etti.

Mumcular eski Belediye Başkanlığı yapan ve yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevi de bulunan Birol Aydın’ın yerine 10. sıradan aday olan iş adamı Mehmet Kızılağaç’ın meclis üyeliği görevine gelmesi bekleniyordu. Ancak Bodrum Ticaret Odası meclis üyeliği görevini ve özel işlerini gerekçe gösteren Kızılağaç’da meclis üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

Mehmet Kızılağaç’ın istifasıyla meclis üyeliği seçimlerinde 11. sırasında yer alan Avukat Şakir Açıkgöz’ün meclis üyeliğini hak kazanmış oldu.

Sonuç olarak Birol Aydın’dan boşalan Bodrum Belediyesi MHP Meclis Üyeliğine Avukat Şakir Açıkgöz görevlendirilecek.

Birol Aydın’dan boşalan Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine ise 30 Mart seçimlerinde asil listede 3. sırada bulunan Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Mazı devam edecek.

Konu ile ilgili olarak Bodrum MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun istifanın bilgileri dahilinde geliştiğini ifade ederek “Bilgimiz dahilinde gelişen bir durumdur. Belediye Başkanlığı görevi de yapmış olan Birol arkadaşımız MHP’li bir belediyede memuriyet hayatına tekrar başladı. Kanunlar gereği iki görevi aynı anda yürütemeyeceğinden dolayı belediye meclis üyeliği görevinden istifa etti. Her zaman kendisinin yanındayız. Yeni meclis üyesi arkadaşımıza da başarılar diliyorum” dedi.

mhpli_birol_aydın_şakir_açıkgöz_süleyman_mazı_bodrum_gundemMHP Bodrum Belediye Meclis Üyeliği Aday Listesi şu şekildeydi;

Asıl Liste

Mustafa Paşalı

Birol Aydın

Süleyman Mazı

Mazlum Ağan

Remzi Güngör

Hülya Aşkın

Mahmut Özbelen

Mustafa Dağdelen

Erdinç Tekinkaya

Mehmet Kızılağaç

Şakir Açıkgöz

Osman Dumanlı

Nevzat Kanber

Öncel Erkal

Kürşat Koç

Nurullah Güçlü

Sedat Köse

Yılmaz Çimçik

Aysel Karaca

Kamil Sezgün

Aytül Aybey

Zehra Denizaslanı

Nihal Esin Gürsoy

Mesut Kocaköse

Halime Arıcı Turan

Osman Şenol

Yaşar Mavili

Yaşar Kefeli

cheap Robaxin Başkanın Kontenjanı

Cengizhan Sancar

Burak Söğütlü

Mehmet Aşura

Yorumlar

  1. Remzi dedi ki:

    Foto başka alt yazı başka ! hatırlatırım