Bodrum Gündem

Dr.Kerim Cangır ve Tufan Yakar CHP’den Aday Adayı

Dr.Kerim Cangır ve Tufan Yakar CHP’den Aday Adayı
18.02.2015
0
A+
A-

kerim_cangir_tufan_erkan_yakar_bodrum_chp

isotretinoin online CHP’li Dr. Kerim Cangır ve Tufan Erkan Yakar Milletvekili Aday Adaylığını Sosyal Medya İle Duyurdu… prices of Combivent

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi 15 Şubat Pazar günü Parti Meclisinde aldığı karar ile Muğla’da örgüt denetiminde eğilim yoklaması yöntemini kullanarak adaylarını belirleyecek. 2011 Genel seçimlerinde üçüncü sırayı kontenjan için ayıran CHP, 2015 seçimlerinde ise ikinci sırayı kontenjana ayırdı.

CHP’de aday adaylık başvuruları 24 Şubat Salı günü sona erecek. Aday adaylık başvuruları geçmiş dönemlerde il başkanlıklarına yapılırken, 2015 Genel Seçimlerinde aday adayı olacaklar Ankara’da genel merkeze yapmaları gerekiyor. Başvurularını yapan aday adayları bir aylık çalışmaları sonucunda 22 Mart 2015 Pazar günü genişletilmiş delege sistemi ile örgüt denetiminde meyil yoklaması yapacak.

Şu ana kadar CHP’den aday adaylığı için 30’a yakın kişinin çalışma yaptığı ve başvuru yapması bekleniyor.

SOSYAL MEDYA İLE ADAY ADAYI OLDUKLARINI DUYURDULAR… buy misoprostol

CHP’nin geçmiş dönem ilçe başkanlarından Dr. Kerim Cangır, sabah saatlerinde sosyal paylaşım sitesi facebook’taki hesabından, CHP Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Dr.Cangır, saat 08.00 civarında yaptığı açıklamada, yaptığı çalışmalar sonucunda 22 Mart’ta yapılacak ön seçimlerde aday adayı olmaya karar verdiğini duyurdu.

Dr.Cangır yaptığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Değerli partili arkadaşlarım ve dostlarım; 7 Haziran 2015’de yapılacak Milletvekilliği genel seçimlerinde uzun süredir yaptığım çalışmalar sonucunda Muğla Milletvekilliği için 22 Mart’ta yapılacak ön seçimlerde partimiz CHP’den aday adayı olmaya karar verdim. Ön seçim 22 Mart 2015 pazar günü genişletilmiş delege yöntemiyle hakim huzurunda değil meyil yoklaması şeklinde yapılacak. Ön seçimlerde tüm partililerimin, arkadaşlarımın ve dostlarımın desteğini bekliyorum. Hepinize Bodrum’dan ve Muğla’dan sevgi ve saygılar…”

CHP Gençlik Kolları geçmiş dönem Başkanı Tufan Erkan Yakar ise “Gençlik Gelecek; Gelecek; Hepimiz için” sloganı ile sosyal medya üzerinden aday adaylığını duyurdu.

Yakar’ın aday adaylık duyurusu şu şekilde;

“28 yaşında İşletme ve Endüstri Mühendisi. İngilizce, Almanca ve Bulgarca biliyor. 2012 ve 2013 CHP Gençlik Kolları Başkanı (seçimle) ADD Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010-2012 CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 2005-2010 Varna (Bulgaristan) Teknik Üniversitesi, Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Çarşı Taraftar Grubu Üyesi.”

Daha önce aday adaylıklarını açıklayan Hüseyin Anıl ve Okan Özsu’dan sonra aday adaylıklarını açıklayan Dr.Kerim Cangır ve Tufan Erkan Yakar ile birlikte Bodrum’dan dört aday adayı oldu.

24 Şubat 2015 Salı günü saat 17:00’ye kadar Bodrum’dan başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı da merak ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.