Bodrum Gündem

Volkan Boya Siyahlara Büründü

19.02.2015
0
A+
A-

Volkan-Boya-Siyahlara-Büründü-1

Bodrum’da uzun yıllardan bu yana hizmet veren ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Volkan Boya sahipleri ve çalışanları iki katlı mağazayı karartıp öldürülen Özgecan Aslan için sert eleştirilerde bulundu.

buy Ventolin no prescription
Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da faaliyet gösteren Filli Boya Muğla Ana Bayii Volkan Boya yöneticileri Aydın Doğer ve İskender Doğer ile çalışanları iki katlı mağazayı tamamen siyah branda ile kapatarak mağazanın önüne Özgecan Aslan’ın fotoğrafları ile donattılar. Mağazaya gelen müşterilerde Volkan Boya’nın bu duyarlı eylemine destek verdi.

Volkan Boya’nın sahiplerinden İnşaat Mühendisi Aydın Doğer ticarethanelerin sadece para kazanmak amacında olmamaları ve Türkiye’de olup bitenlere karşı duyarlı olması gerektiğine vurgu yaparak yaptığı açıklamada “Özgecan’ın ve ailesinin acısını paylaşırken., bu olayların yaşanmaması için devlet tarafından gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını başka Özgecan’ların hayatlarını kaybetmemesini diliyoruz. Bu nedenle iki hafta boyunca mağazamızı karartarak Özgecan’ın acısını müşterilerimizle paylaşacağız. Şirket olarak bu konularda gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek her türlü sosyal sorumluluk projelerine de destek olmayı sürdüreceğiz” misoprostol online Buy Sildenafil dedi.

Doğer, işletme önüne astıkları siyah brandayı iki hafta kadar asılı tutacaklarını ifade ederek, yaşanan olayı toplumun kanayan yarası olarak değerlendirdi.

Özgecan’ın katledilmesine sessiz kalmayan Volkan Boya çalışanlarından 23 yaşındaki Rukiye Aydın ise “Keşke Özgecan hiç öldürülmemiş olsaydı, keke kadınlara yönelik şiddetin olmadığı bir ülke yaratabilseydik ve o ülkede yaşayabilseydik. Her gün nereden geleceği belli olmayan korkularla yaşayan kadınların olmadığı bir ülke hayal ediyorum” dedi.

Diğer bir firma çalışanı Alev Çelik ise kadına karşı şiddetin durmasını dileyerek, “Böyle şeylerin Türkiye’de bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Özgecan’ın da ailesine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.