Bodrum Gündem

ÇYDD Bodrum’un Yeni Başkanı Nadiye Sarıtosun

ÇYDD Bodrum’un Yeni Başkanı Nadiye Sarıtosun
20.02.2015
0
A+
A-

ÇYDD BODRUM ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI…

çydd_bodrum_genel_kurulu_yapıldı_başkan_nadiye_sarıtosun (3)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesinin olağan genel kurulu yapıldı.

Bodrum Gündem Haber
ÇYDD üyeleri 12 Şubat tarihinde yapılması öngörülen Genel Kurulu için yeterli çoğunluk sağlanamadı Bu nedenle ÇYDD Genel Kurulu 19 Şubat tarihine ertelendi. OASİS alt avludaki toplantı salonunda gerçekleştirilen ÇYDD seçimli Olağan Genel Kurulu için bu kez yeterli çoğunluk sağlandı.
ÇYDD Genel Kurulu öncesinde Meral Saraçbaşı başkanlığındaki eski yönetim kurulu İki yıldan bu yana yaptığı çeşitli etkinlik fotoğraflarının yer aldığı bir slayt gösterisi sundu. Slayt gösterisinin ardından bir konuşma yapan ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı, acısıyla tatlısıyla bir iki yılı daha geride bıraktıklarını söyledi.
İki yıl sonunda buruk bir genel kurul yaptıklarını ifade eden Saraçbaşı, şunları söyledi:
“Bize kalan acı fazla oldu, o nedenle de buruk bir toplantı oldu. Ülkemizde olanlar, dünyada olanlar çağdaş insan sorumluluğu ile yola çıkan herkesin yüreğini yakıyor, rahatsızlık veriyor. Neşeli eğlenceli güle oynaya bir genel kurul yapmayı çok isterdim ama bunu ne yazık ki söyleyemiyorum”

purchasing Plavix online çydd_bodrum_genel_kurulu_yapıldı_başkan_nadiye_sarıtosun (2)ÖZGECAN’A KIZIM DİYE HİTAP ETTİ…

Geçtiğimiz günlerde Mersin’de öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katledilmesine de tepki gösteren Saraçbaşı, Özgecan’dan kızı olarak bahsederek; “Bir kaç gün önce ‘kızımı yitirdim”. Hepimiz kızımızı yitirdik. Özgecan hepimizin kızıydı ve Özgecan üstüne gelinen, zorlanan, baskı altına alınan, dövülen bütün kadınların simgesi. Üstüyle başıyla her türlü davranışa mazur gösterilmek istenen hiç biri davranışı yoktu. Minibüse binip okuluna gitmek istemişti. Belki de yardımcı olabileceği bu psikopat toplumun bir ferdince ne yazık ki canına kıyıldı. Ama bir tek kişi bunun sorumlusu değil. Bu suçları işlemeye azmettirenlerin yargılanması sorgulanması ve aklını başına alması gerekiyor. Bunu kimseden beklemeden yapması gereken biziz” dedi.

SARAÇBAŞI BAŞKANLIK İÇİN ADAY OLMADI…

Başkanlığı yeni yönetime devredeceğini ve ÇYDD bünyesinde artık sade bir üye olarak görev alacağını belirten Saraçbaşı, projelerinin de olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
“Ben artık bundan sonra sade bir Çağdaş Yaşam üyesi olarak elimden gelen her şeyi yapacağıma buradan size söz veriyorum. Sade üye olarak çalışmak gerçekten çok güzel. Bana Çağdaş Yaşam başkanlığı verdiniz. Ama bu işi çok güzel yapacak başka arkadaşlarıma devrederek bundan sonra bir sade üye olarak sizlerin yanında olacağım. Hız kesmeden yol yürüyeceğiz, buna mecburuz”
purchase Prozac

çydd_bodrum_genel_kurulu_yapıldı_başkan_nadiye_sarıtosun (4)ÇYDD BODRUM 7 KİŞİLİK YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ…

Yapılan konuşmaların ardından genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Genel kurulda ilk olarak divan heyeti seçildi. Toplantıda, yönetim kurulu raporu denetleme kurulu raporu okundu, yönetim kurulu faaliyet raporu görüşüldü. 9 gündem maddesinden oluşan genel kurul yaklaşık 3 saat sürdü.
Genel kurulda yaklaşık 60 üye, yeni yönetim asil ve yedek kadrosunu belirledi. 7 kişilik asil üyeden oluşan yönetim kurulu listesinde Nadiye Sarıtosun, Alev Maro Salovan, Canan Özgezgin, Emel Eken, Mine Kahraman, Nilgün Tan ve Ayla Oflaz yer alıyor. ÇYDD Yönetim Kurulu kendi arasında yaptığı seçim ile başkanlığa Nadiye Sarıtosun’u seçerken görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi;

cydd-logo-png_bodrum_gundemBaşkan : Nadiye Saritosun
Başkan Yardimcisi : Alev Maro Salarvan
Sayman : Buy Strattera Canan Özgezgin
Yazman : Mine Kahraman
Üyeler : Nilgün Tan , Ayla Oflaz, Emel Eken

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
1- Ahmet Türker 2- Hülya Ren Erkurt 3- Sevim Aksakal 4- Gül Önür 5- Şule Şenel 6- Seyhan Erdem 7- Filiz İbrişim

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER
1- Sevim Türemen 2- Erdil Ünsal 3- Ahmet Hidir
DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER
1-Nurselerkmen 2- Jilda Ulumeriç 3- Ayşin Gündaş.

ONUR KURULU ASİL ÜYELER
1-Nuran Yüksel 2- Gündüz Saylan 3- Aysun Karakaya.
ONUR KURULU YEDEK ÜYELER,
1- Reyhan Urlu 2- Nihal Olcay 3- Zeliha Özgen.

GENEL MERKEZ DELEGELERİ ASİL ÜYELER
1- Bilge Koşan 2- Hatice Yücel 3- Meral Saraçbaşi 4- Gülhan Karatay
GENEL MERKEZ DELEGELERİ YEDEK ÜYELER
1- Nadiye Saritosun 2- Zerrin İntepe 3- Alev Maro Salarvan 4- Türem Sayin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.