Bodrum Gündem

Bu Bir Hesaplaşma mı? Öldürüp Yol Kenarına Atmışlar !!!

21.02.2015
0
A+
A-

Plavix buy online

Bu Bir Hesaplaşma mı? Tabanca ile Öldürüp, Cesedini Yol Kenarına Atmışlar…

order Nolvadex Bu Bir Hesaplaşma mı Öldürüp Yol Kenarına Atmışlar (1)

purchase Sildenafil Bodrum’da sabah saatlerinde yol kenarında bulunan ceset ekiplere harekete geçirdi. Turgutreis’e bağlı Kadıkalesi-Peksimet yolu üzerinden işine giden bir vatandaş tarafından görülen ceset üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine sevk edildi. İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs’ün de incelemelerde bulunduğu olay ile ilgili olarak Olay Yeri İnceleme ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Edinilen ilk bilgilere göre, 20 Şubat gecesi, öldürülerek yol kenarına atılan cesedin, Turgutreis Mahallesinde yaşadığı belirlenen Ankara-1982 doğumlu Mehmet Şeref Başarır’a ait olduğu tespit edildi. Olay yerinde bulunan ve Turgutreis’de bir doktora ait olduğu anlaşılan 34 TS 5896 plakalı beyaz jip terk edilmiş halde bulundu. Gece geç saatlerde meydana geldiği tahmin edilen olayda, maktül Başarır’ın olay yerine bu jip ile geldiği sanılıyor. Çevrede inceleme yapan ekipler kurşunlanarak öldürüldüğü tespit edilen Mehmet Şeref Başarır ve jipten de parmak izi aldılar.

Araçtan yaklaşık 25 metre uzakta yol kenarında bulunan Başarır’ın cesedinin, öldürüldükten sonra oraya atıldığı tespit edildi. Olay yerinde çok sayıda boş kovan tespit eden Jandarma ekipleri, diğer bazı delilleri de etiketlediler.

Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelerek yaptığı soruşturmanın ardından, Başarır’ın cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Çevrede yapılan araştırmalara göre olayın uyuşturucu madde ticareti yüzünden olabileceği iddia ediliyor. Jandarma ekiplerinin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.