Bodrum Gündem

Bodrum’da Fırtına, Feribot Seferleri Durdu

23.02.2015
0
A+
A-

BODRUM’A FIRTINA KABUSU GERİ GELDİ!..

bodrumda_fırtına_feribot_seferleri_iptal_oldu-(5)

Cialis Soft online treatment of erectile dysfunction

Bodrum’da gece saatlerinden bu yana etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle, günlük yaşam olumsuz etkilendi. Fırtına nedeniyle bazı işletmeler yoğun dalgaların etkisi altında kalırken, bir teknenin yelkeni parçalandı, Bodrum-Kos feribot seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.
Cheap Lamisil Bodrum Gündem Haber
Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ilçede Güney Doğu ve keşişlemeden saatteki hızı 60 ila 70 kilometreyi bulan fırtına ve kuvvetli yağış etkili oluyor. Fırtına nedeniyle Ortaknet-Yahşi ile Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bardakçı sahillerinde yoğun dalgalar etkili oldu. Dalgalar bazı işletmelerin sahile bakan kısımlarına vururken, bazı iskeleler de zarar gördü. Bazı işletmeciler de iş yerlerinin fırtınadan zarar görmemesi için sahile kum ve şezlong yığarak önlem aldı. Bitez sahilinde hizmet veren bir restoranın işletmecisi Oktay Varter, fırtınadan oldukça etkilendiklerini söyledi.
Varter, restoranda yaz sezonu için hazırlıklara başladıklarını ancak bu çalışmaya olumsuz hava nedeniyle devam edemediklerini belirterek, fırtınanın dinmesini beklediklerini ifade etti.
Bitez Limanı açığında daha önceden battığı öğrenilen bir teknenin de yelkeni parçalandı. Teknede büyük çapta maddi hasar meydana geldiği gözlendi. Öte yandan Bodrum Feribot İşletmeciliği’nden alınan bilgiye göre, Bodrum-Kos arası feribot seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildiği belirtildi.
Meteoroloji yetkilileri hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği, fırtınanın akşam saatlerinden itibaren azalacağı ve yağışlı havanın ise Perşembe gününe kadar devam edeceği öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.