Bodrum Gündem

Bodrumlu Gençlere Yüzde 15 İndirim

Bodrumlu Gençlere Yüzde 15 İndirim
28.02.2015
0
A+
A-

Natrexone without a prescription

BODTO ÜYELERİNE İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİNDE %15 İNDİRİM UYGULANACAK

Bodrumlu-Gençlere-İzmirde-Yüzde-15-İndirim 

purchase Lithium

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 27 Şubat 2015 Cuma günü İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Mütevelli Heyet Başkanı ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum ve İzmir arasındaki sosyal ve ticari ilişkilerin Bodrumlu ve İzmirlileri yakınlaştırdığı bu dönemde, ekonomik açıdan iki şehir ekonomisinin birbirine olan desteğinin altının çizildiği görüşme sonunda BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ile İZTO Yönetim Kurulu ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, Bodrumlu gençlere yönelik yüzde 15 indirim hakkı içeren bir protokol imzaladı.

“MARKA BODRUM’A EĞİTİM DESTEĞİ” order Paxil online

İEÜ Mütevelli Heyet Salonu’nda gerçekleşen protokol töreni kapsamında BODTO üyelerinin birinci derece yakınları, İzmir Ekonomi Üniversitesi’ndeki eğitim ücretlerinde yıllık yüzde 15 indirim hakkı kazandı. Törene ayrıca İEÜ Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder katıldı.

“ANLAMLI PROTOKOL”

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, öğrenci okutmanın uzun vadeli bir yatırım olduğunu, bu anlaşmayla Bodrumlu gençlerin geleceklerini inşa edeceklerini vurguladı. Başkan Kocadon, protokolün imzalanmasının ardından “İzmir’de iki Muğlalı, gençlerin eğitimi için el sıkışıyor. Bu protokol çok anlamlı” diye konuştu.

“GELECEĞİ GÖREN MEZUNLAR”

Ekrem Demirtaş ise Bodrum’un bir marka kent olduğunu belirterek, “İngilizce eğitim alan, iki yabancı dil bilerek mezun olacak çocuklarımız, Bodrum’u daha ileriye taşıyacaktır. Üniversitemizde Bodrum’dan yüzü aşkın öğrencimiz var. Bodrum Ticaret Odası, sıra dışı bir odadır; biz de eğitim faaliyetlerimizle BODTO ile işbirliği yapmak istiyoruz” dedi.

İEÜ Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen, anlaşmayla Bodrum’un sosyo – ekonomik gelişmesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini bildirdi.

Bu protokol ile artık BODTO üyeleri ve birinci derece yakınları İzmir Ekonomi Üniversitesi’ndeki eğitim ücretlerinde %15’lik indirim hakkını kullanabileceklerdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.