Bodrum Gündem

Yusuf Kayacık Muğla’nın Nihat Zeybek’i Olmak İstiyor

28.02.2015
0
A+
A-

 YUSUF KAYACIK BODRUMLU AK PARTİLİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ Buying Lithium

 yusuf_kayacık_ak_parti_muğla_milletvekil_adayı (2)

order Topamax

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Veteriner Hekim Yusuf Kayacık, sabah saatlerinde basın mensupları ve partililerle Bodrum’daki bir otelde bir araya geldi. buy Alesse

Bodrum Gündem Haber
Düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp başta olmak üzere Milletvekili aday adaylarından Nedim İlgün, Ak Parti Gençlik Kolları Üyeleri, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.Keyifli bir ortamda geçen toplantıda Yusuf Kayacık partililerle tek tek sohbet etti. Kahvaltının ardından ilk olarak konuşan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Yusuf Kayacık’a düzenlediği toplantıdan dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:”Kahvaltılı toplantıda bir aradayız. Kendisine bu yolda yolunun açık olmasını diliyorum. Çok meşakkatli bir yol. Çokta çaba sarfetti. Biz kendisini yakından takip ediyoruz. Bodrum olarak biz bütün milletvekilleri aday adaylarımızın yanındayız. Yusuf beyi ben önce cesaretinden dolayı da kutlamak istiyorum. Çünkü milletvekili aday adayı olmak bile gerçekten Muğla’da cesaret istiyor. 34 adayımız var. Bodrum aday adaylarından Nedim İlgün’de burada. Ben kendisine de teşekkür ediyorum” dedi.Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Veteriner Hekim Yusuf Kayacık ise “Uzun bir yol, zor bir yol ama biz zoru seven bir milletiz, zoru seven bir ecdadın torunları olarak bugün bu yola çıktık” diyerek, şöyle konuştu:”1972 Muğla doğumluyum. 10 yıl Muğla Veteriner Odası Başkanlığı yaptım. 1990 yılında başladığım siyasi yolculuğuma, araba süsledim, sokakları bayraklarla donat dediler direklere çıkıp bayrak astım, fotokopi çektir dediler çektirdim geldim. Çünkü biz siyasi kültürden geliyoruz. Küçükler büyüklere saygı göstermeyi en çok siyasette öğrenmeliler. Biz bunları öğrene öğrene geldik” dedi.

Kayacık, bir siyasetçide bulunması gereken bütün pozisyonlarda bulunduğunu ifade ederek, “Bugün de göreceksiniz bir siyasetçinin yapması gereken her türlü atraksiyonu, manevrayı, propagandayı yapabilen bir kardeşiniz olarak, bugün Ak Parti’ye güç vermeye geldim, Ak Parti’ye Muğla’da ivme kazandırmaya geldim. Bugün Muğla benim kalem diyen CHP’ye hesap sormaya geldim” dedi.

Türkiye’nin okuma yazma oranı en yüksek ilinde yaşadıklarını ifade eden Kayacık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Denizliyi gördüm Antalyayı gördüm. Ankara’dan baktığınızda Muğla köşede Güney Batı’da virgül şeklinde küçücük bir şehir. Muğla’da yaşayan herkes benim için Muğlalı’dır. 10-15 yıl burada yaşamış buraya emek vermiş herkes Muğlalı’dır. Türkiye’nin okuma yazma oranı en yüksek ilinde yaşıyoruz. Turizm’de İstanbul ve Antalya’dan sonra üçüncü büyük iliz. Kendi kendine en büyük il Muğla. 70 ili besleyen 11 ilden biriyiz. 81 vaki var ama hiç Muğlalı vali yok. Muğlalı bakan var mı? yok. Muğlalı müsteşar var mı? yok. Ülke yönetiminde, bürokraside yokuz. Neden? çünkü kendi çocuklarımıza sahip çıkmıyoruz. Kendi siyasetçilerimize, bürokratlarımıza sahip çıkmıyoruz. O yüzden ülke yönetiminde yokuz. Çok kudretli bir iktidar var” dedi.

Türkiye’nin uzaya uydu gönderebilen 21 ülkeden biri olduğunu anlatan Kayacık, “5 tane uydumuz var. Bugün kendi tankımızı, uçağımızı, insansız hava aracımızı, üçüncü köprümüzü, boğazın 71 metre derinliğinden Marmaray’ı geçirebiliyoruz” diye konuştu.

yusuf_kayacık_ak_parti_muğla_milletvekil_adayı (1)“MUĞLA’NIN NİHAT ZEYBEKÇİ’Sİ OLMAK İSTİYORUM”

Muğla’nın turizmde yerinde saydığını öne süren Kayacık, şöyle konuştu:

“Neden? çünkü Antalya’nın Menderes Türel’i var, Denizli’nin Nihat Zeybekçi’si var. Bu kardeşinize bir omuz verirseniz Muğla’nın Nihat Zeybekçisi olmak istiyorum. Muğla’nın Menderes Türel’i olmak istiyorum. Osman Gürün sen hayatında bir proje ürettin mi ki? hayatında proje yaptın mı ki benim hükumetimi suçluyorsun. Bir tane CHP’liye soruyorum. Hangi projeyi üretmişler de benim hükumetim bunu reddetmiş. Millete hizmet yolunda kendini parçalayan bir liderin kurduğu partiyiz biz. O lidere kimsenin çamur atmasına müsaade etmeyiz. Bu koordinasyon toplantılarını 6 ayda bir yapacağım. Ben 4 yıl Milletvekilliği yapmaya adayım. Yılda her ilçe için bir proje yapsak yılda 13 proje yapar, 4 yılda 52 proje yapar. Bunu yapabilecek kudret bende var mı, yok m?. Size söz veriyorum, boynunuzu asla yere eğdirmeyeceğim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.