Bodrum Gündem

Bodrum Minik Yosun’unu Sonsuzluğa Uğurladı

03.03.2015
0
A+
A-

order diflucan buy Mebendazole Bodrum-Yosun-Kızını-Sonsuzluğa-Uğurladı-(37) Cheap metoclopramide

Bir süredir Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 7 yaşındaki Yosun Dalgacı, Bodrum’da gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bodrum Gündem Haber

3 yıldır kan kanseri tedavisi gören, merhum Kazım Öztin’in torunu 7 yaşındaki Yosun Dalgacı, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Optimist Milli Takımı ve Era Yelken Kulübü antrenörü 32 yaşındaki Serkan Dalgacı ile yine Era Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi’nde görevli eşi Ayşe Öztin Dalgacı’nın iki çocuğundan biri olan Yosun Dalgacı’nın, yapılan ilik nakli sonrası iyileşmeye başlamıştı.
Küçük Yosun’dan gelen acı haber ailesi başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini ve Bodrumluları yasa boğdu.

Küçük Yosun için Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Adliye Caminde öğle namazına ardından cenaze töreni düzenlendi. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu cenaze töreninde MHP ve CHP’liler yan yana saf tuttular. Törene, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Serhat Belli, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun ile geçmiş dönem belde belediye başkanları Mehmet Dinçberk, İbrahim Çömez, Mehmet onur Şahbaz, İbrahim Bilgi, Birol Aydın, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Haziran seçimlerinde aday adayı olan siyasetçiler Asım Başaran, Dr.Kerim Cangır, Hüseyin Anıl, Okan Özsu, Emrah Doğu, yelken sporcuları sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı. Cenazeye bir çok çelenk gönderilirken, beyaz çiçeklerden yapılmış melek şeklindeki  çelenk dikkat çekti.

Cenaze töreninde güçlükle ayakta duran Yosun’un anne ve babası taziyeleri kabul etti. Oldukça üzgün oldukları gözlenen anne ve babayı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Yosun Dalgacı’nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Gümbet Karaburgaz Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.