Bodrum Gündem

Düğün İçin 10 Sene Beklemeyecekler…

09.03.2015
0
A+
A-

Paxil online nişan için 10 yıl beklemeyecekler (1)

 

Bodrum’un en büyük araç kiralama şirketlerinden olan Bumerang Rent A Car’ın sahibi Ali Özen’in büyük oğlu Serdar Özen, 10 yıldır birlikte olduğu Halk Oyunları Öğretmeni Özge Bedel ile nişanlandı.

Buy cheap Lasix Bodrum Gündem Haber Strattera Buy

Oldukça kalabalık bir davetli katılımıyla gerçekleşen geceye, Bodrum iş, siyaset ve cemiyet hayatının seçkin simaları katıldı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin ve kapatılan Ortakent Belediyesi eski dönem başkanı Mehmet Onur Şahbaz takarken, nişan kurdelesini Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin kesti.

Genç çifte mutluluklar dileyen başsavcı Keskin, “Bu güzel ve anlamlı gecede, genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi. Düğün ne zaman sorularına “10 yıldır birlikteyiz. Nişanı 10 senede yaptık ama kimse merak etmesin düğün için o kadar uzun beklemeyiz” diyerek esprili şekilde yanıt veren Serdar Özen ve Özge Bedel çifti, uygun olan en kısa sürede evlenecekleri müjdesini de verdiler.

Nişanda Halk Oyunları Öğretmeni Özge Bedel’i, ders verdiği öğrencileri de yalnız bırakmayarak birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar çeşitli halk oyunları oynadılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.