Bodrum Gündem

Bitez’de Sahil Düzenlemesi Yapılacak

12.03.2015
0
A+
A-

 

treating cancer tumors order Robaxin online SLIDE

Bodrum’a bağlı Bitez Mahallesi sahilinde bir süre önce kırmızı renkle yapılan işaretlemeler merak konusu olurken, belediyenin bölgede sahil düzenlemesi yapacağı öğrenildi.

Bodrum Gündem Haber treatment of impotence

Bitez mahallesi yalı mevkiinde yaya yolu ile otel, restoran gibi işyerleri ve bazı evlerinde bulunduğu bölgede bir süre önce ölçüm yapılıp kırmızı renkli boya ile işaretlemeler yapıldı. Vatandaşlar ve esnaf işaretlemenin neden yapıldığını merak ederken, belediye tarafından düzenleme çalışması kapsamında işaretlemelerin yapıldığı anlaşıldı. Sahil kesiminin daha güzel bir görünüme kavuşması için yapılacağı öğrenilen çalışmada, işaretlemelere göre bazı binaların bir kısmı ya da eklentilerinde yıkım yapılacağı ortaya çıktı. İlgili projeyi gördüğünü ve işlettiği dükkanın büyük bir kısmının yıkılacağını savunan Dündar Bağcı “Bizim mutfağımız yeşil alan oluyor. Nasıl bir şey uygulanacak bizde tam olarak bilmiyoruz. Bu konuda endişeliyiz” dedi. Bu arada yapılacak çalışmanın yaz sezonu sonrası başlamasının beklendiği belirtildi.

Teknik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, sahil düzenlemesi yapılacağını söylerken, yıkımlar ve uygulanacak proje konusunda açıklama yapmadı. Uslu önümüzdeki günlerde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağını belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.