Bodrum Gündem

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 94. Yılı Törenle Kutlandı

12.03.2015
0
A+
A-

SLIDE Aciclovir online

 

Bu yıl 94.sü düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü nedeni ile Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde Program düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber generic Valtrex online purchase Strattera

Nurol Kültür Merkezinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı A.Göksel Oral, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Demirörs, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Mal Müdürü Nevzat Ernez, İlçe Müftüsü Dr. Ali Ünal, İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Güner, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muammer Bektaş, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende sırayla günün anlam ve önemini belirten konuşma, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı edebi kişiliği ve sanatı konulu sunumu, Kurtuluş savaşı konulu slâyt gösterisi, İstiklal Marşı Oratoryosunun sunumu, İstiklal Marşının TBMM’de kabulünün canlandırılması izleyenlere sunuldu.

Tören sonunda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödülünü Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’dan alan Bodrum ilçesi İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması 1.si Bodrum Anadolu Lisesi öğrencisi Gülten Nur Yavuz İstiklal Marşını salonda tekrar okuyarak izleyicilerin alkışlarını aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.