Bodrum Gündem

Muğla’da Bin 500 İşçi Alınacak

Muğla’da Bin 500 İşçi Alınacak
13.03.2015
0
A+
A-

orman_ağaçlandırma_işçisi

Ağaç dikimi için bin 500 mevsimlik işçi alınacak ve 4,5 milyon fidan dikilecek.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’da ağaç dikimi için bin 500 mevsimlik işçi alınacak açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden; işçi alımlarının İŞKUR üzerinden yapılacağını ve alınacak işçilerin kura yöntemiyle belirleneceğini belirterek, işçi alımlarının herhangi bir müdahale olmadan tamamen adil bir yöntemle sonuçlanacağını ifade etti.

Muğla genelinde 2 bin 599 hektar alanda ağaçlandırma, erozyon kontrol ve rehabilitasyon bakımı yapılırken, 2 bin 740 hektar alanda ise ağaçlandırma, erozyon kontrol ve rehabilitasyon tesis edilecek. Ayrıca 33 bin 718 hektar genç orman alanı oluşturulacak.

Ortak bir açıklama yayınlayarak, işçi alımı için başvuruların Muğla İŞKUR ve şubelerine şahsen ya da internet üzerinden yapılabileceğini ifade eden Boğa ve Özden, ortak açıklamalarında “İnşallah Cuma günü ilan çıkacak, 10 gün başvuru süresi var. Bölgemizdeki gençler için büyük bir iş imkanı. Maaşları İŞKUR tarafından ödenecek. Vatandaşlarımız bu imkanı mutlaka değerlendirsinler” Aciclovir creme order paxil Combivent online ifadelerine yer verdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.