Bodrum Gündem

28 CHP Aday Adayı Muğla’da Boy Gösterdi

16.03.2015
0
A+
A-

CHP’NİN MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI…

chp_muğla_aday_adayları_tanıtım-(1) Order Prozac

CHP Muğla İl Örgütünün 28 aday adayı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Burhan Şenatalar’ın da katılımıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

generic Retin-A
Cytotec without prescription Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Muğla İl Başkanlığı tarafından hafta sonu düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısı yoğun bir katılım ve coşku ile Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 28 aday adayının eksiksiz olarak katıldığı tanıtım toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Burhan Şenatalar’da katıldı.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın ev sahipliğinde düzenlenen CHP Muğla Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısına 28 aday adayının yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanları CHP üyeleri ve delegeleri katıldı.

chp_muğla_aday_adayları_tanıtım (15)CHP Muğla İl başkanı Mürsel Alban aday adaylarının birlik ve beraberlik içinde, hoşgörülü bir kampanya sürdürdüklerine dikkat çekerek, 7 Haziran’da CHP’nin iktidar olacağını iddia etti.

chp_muğla_aday_adayları_tanıtım (18)

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’de konuşmasında geçmiş dönemlerde aday adaylarının kendi partilileri tarafından çok acımasızca eleştirerek, seçilen adayın çok yıpratıldığına ve bunun çok yanlış olduğunu kaydetti. Başkan Dr.Gürün’de bu dönemde 28 aday adayının da barış içinde ve hoşgörülü bir kampanya yürüttüklerine vurgu yaparak memnuniyetini dile getirdi. Başkan Dr.Gürün şöyle konuştu; “Eskiden aday adaylığı süreci sonunda bir adayımızın gözü çıkmış bir adayımızın kolu kırılmış olurdu. Biz aday adaylığı süreci bittikten sonra bu haldeki yıpranmış adaylarımıza birde oy istemeye uğraşırdık. Ama bu dönemde bu olmadı. Çok seviyeli bir aday adaylığı süreci geçirdik bize yakışanda budur. Partililerimizin de kendi gönül kapaklarını sevgiye açmaları gerekmekte. İçimizde sevgi var. Gönül kapaklarımızı açalım, bir olalım birlik olalım. Arkaya geçip puan alma peşinde koşmayalım. Sevgi kazanımızdaki ateşimizi arttıralım”

chp_muğla_aday_adayları_tanıtım (19)

AKP’nin tek rakibinin CHP olduğunu ifade eden Şenatalar 7 Haziran seçimlerinin sıradan bir genel seçim olmadığını ve 7 Haziran genel seçimlerinin bir rejim seçimi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; “7 Haziran seçimleri rejimimiz, geleceğimiz ve hayat tarzımızla ilgili seçimlerdir. Çocuklarımızın nasıl bir düzende yaşayacağı ile ilgili bir seçimdir. Bu dönemde sağduyulu olalım, birbirimize çelme takmayalım. Bu seçimlerde Tayyip Erdoğan Başkanlık için değil, tek adam diktatörlük rejimi için uğraşmaktadır. Muğla’da vekil sayımızı 3’den 4’e çıkarmak istiyorsak, bizden farklı düşünen insanlara gideceğiz. Onların dilini konuşacağız ve kendimizi en doğru şekilde anlatacağız. Bizim kendimizi çok iyi anlatmamız ifade etmemiz gerekiyor. İnsanlara şunu söyleyin mutlaka oylarını kullansınlar. Sandıklara da mutlaka sahip çıkmalıyız. CHP’yi eleştirmek Türkiye’de futbol konuşmaktan sonra 2. sırada yer alıyor. Biz eleştirileri dinleyeceğiz. Sükûnetle cevap vereceğiz.”

CHP Muğla İl Başkanlığı’nın hafta sonu düzenlediği aday adayının tanıtıldığı organizasyonda Muğla İl Başkanlığı tarafından hazırlanan “Özgürlüğe Doğru” filmi gösterildi. Daha sonra da aday adaylarının özgeçmişleri barkovizyon eşliğinde okundu. Tek tek sahneye gelerek kendilerini tanıtan aday adaylarının oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. CHP’nin eğilim yoklamasına katılacak aday adayları oy pusulasındaki sıralaması ile şu isimlerden oluştu:

1.Aydın Tilkici, 2.Kazım Turan, 3.Fahrettin Üstün, 4.Akın Üstündağ, 5.Cahit Yaka, 6.Tufan Erkan Yakar, 7.Ömür Yolcu, 8.Mustafa Zeybekoğlu, 9.Ali Akalp, 10. Abdurrahman Levent Anıl, 11.Hüseyin Anıl, 12.Hasan Bali, 13.Kerim Cangır, 14. Tolga Çandar, 15. Sıdıka Samuray Çelik Ünal, 16. Nurettin Demir, 17. Emrah Doğu, 18.Zühra Dönmez, 19. Burak Erbay, 20. Suat Esin, 21.Süleyman Girgin, 22.Müjgan Gürgan, 23. Ali Irgat, 24. Yamaç Kaya, 25.Mehmet Togay Kömür, 26. Necati Ocak, 27. Okan Özsu, 28.Mustafa Öztürk.

CHP Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP Muğla Milletvekilleri aday adayları tanıtım organizasyonunda yaptığımız özel röportajlar 17 Mart Salı günü 16:00’da, 18 Mart Çarşamba 20:30’da, 20 Mart Cuma 17:00’de Kent TV ekranlarında yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.