Bodrum Gündem

Asım Başaran, MHP’den Milletvekili Aday Adayı

16.03.2015
0
A+
A-


buy Lamisil Retin-A to sale SLIDE

Bodrum’da üç dönem ilçe başkanlığı yapan (Milliyetçi Hareket Partisi) MHP’li Asım Başaran, milletvekili aday adaylığı için Ankara’dan başvuruda bulundu.

order Cytotec Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

MHP’nin Muğla’dan vekil olacak aday adayları içinde en güçlüsü olarak bakılan Asım Başaran, bugün partisinin Ankara Balgat’taki merkezine giderek resmi başvurusunda bulundu.
Genel Merkeze hitaben kendi el yazısı ile hazırladığı başvuru dilekçesi ve doldurduğu  adaylık formu ile aday adaylığı kesinlik kazanan Asım Başaran üç dönem MHP Bodrum İlçe Başkanlığı yapmıştı.  14 yıl yürüttüğü MHP Bodrum İlçe teşkilatı başkanlığı sırasında yarımadadaki 11 belde belediyesinin beşini MHP’li başkanlar yönetmişti.

Milliyetçi Hareket Partisinin Bodrum’daki son ilçe kongresinde aday olmayarak görevini Konacık eski belediye başkanı Mehmet Tosun’a devreden  Asım Başaran’ı, 7 Nisan’da kesinleşecek olan vekil adaylığına kadar  oldukça heyecanlı bir süreç bekliyor.

21 Mart Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan büyük kurultaydan sonra Bodrum’da bir basın açıklaması yaparak aday adaylığını Muğla kamu oyu ile paylaşacağını söyleyen Asım Başaran, önceliğinin Ankara’da ki kurultay olduğunun altını çizdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.