Bodrum Gündem

Fethiye CHP’de Emrah Doğu İzdihamı Yaşandı

16.03.2015
0
A+
A-

order Topamax SLIDE treatment of mania

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Emrah Doğu Fethiye ilçe teşkilatında partililerle ve delegelerle buluştu.

Bodrum Gündem Haber purchase Lasix

21 Mart Cumartesi günü yapılacak olan ön seçim nedeniyle Muğla ve ilçelerini karış karış dolaşan Emrah Doğu Fethiye de basın toplantısı düzenleyerek Aday Adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. CHP Fethiye ilçe binasında Emrah Doğu izdihamı yaşandı. Parti kapına kadar hınca hınç gelen kalabalık nedeniyle partililerin çoğu dışarıda beklemek zorunda kaldı.

Açıklamasına  “Vefa İstanbul da bir semtin adı değildir. Vefa dışarıda yağan yağmura rağmen bu parti binasının dolup taşmasını sağlayan insanların koca yüreğidir vefa”dır ifadeleriyle başlayan Doğu’nun konuşması partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.

Emrah Doğu yaptığı açıklamada, “Selam olsun yürekli insanlara. Gün Mustafa Kemal Atatürk’ün kravatlı resmine değil, kalpaklı resmine bakma günüdür. Çünkü o kalpakta kavga vardır, zafer vardır, bağımsızlık vardır. Hedefim Muğla Milletvekili olmak ve örgütlerden sorumlu genel başkan olmak. Partinin sandık anlayışını kurumun tarafından hayata geçirmek. Bu anlayış içinde hepinizi en derin saygıyla selamlıyorum. Siyaset yaparken, dürüst olmak lazım. Bazı arkadaşlarımız şöyle bir cümle kullanmışlar, “Emrah Doğu’nun Şansı Yok”, Çünkü kendi ilçesinde destek yok” demişler. Şimdi bu tabloyu görsünler. Ben bu ilçeye ömrümü verdim. Herkesi Allah’a emanet ediyorum”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.