Bodrum Gündem

MUSKİ’den Alt Yapı İle İlgili Yatırım Açıklaması

MUSKİ’den Alt Yapı İle İlgili Yatırım Açıklaması
16.03.2015
0
A+
A-

SLIDE

Muğla Valisi Amir Çiçek’in alt yapıya dair ödeneğin Muğla ve Bodrum arasındaki koordinasyonsuzluk nedeni ile kullanılmamasına ilişkin sözlerine MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar’dan açıklama geldi.

MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar Bodrum Belediyesi’nde katıldığı bir toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

buy Valtrex online no prescription Çiçek Bozoğlu/ Bodrum Gündem Haber get cheap Cialis Soft cheap Clonidine

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek, valilik olarak kendilerinin Muğla genelinde alt yapı çalışmaları için ellerinde bütçe bulunduğunu ancak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bunu kullanamadığını söylemişti. Konuyla ilgili gazetecilerin sorusu üzerine Cem Yaşar şunları söyledi “Bununla ilgili biz daha önce turizm il müdürümüz vasıtasıyla müracaatımızı yaptık. Bazı doküman ve evraklarda eksikliğimiz var, bunları tamamlama aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde müracaatımızı tekrar yenileyeceğiz, bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bodrum’da dahil bütün ilçelerimiz yatırıma yönelik işlerimizle ilgili müracaatımızı yapacağız” dedi.

Cem Yaşar ayrıca Dünya Bankasının İller Bankası aracılığıyla sunmuş olduğu bir kredinin olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti “Bununla ilgili geçen mecliste karar alındı. 207 Milyon bir kredi borçlanmasıyla ilgili. Tabi biz meclis kararından itibaren müracaatımızı Dünya Bankası kredisi için yapacağız. Bunun ne kadarını verirler, bunu yapılacak fizibilite çalışmasının ardından belirler. Bu 207 Milyonluk kredi içerisinde 160 Milyonu Bodrum ile ilgili altyapı çalışmasını kapsamaktadır. Diğer kredilerle ilgilide görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.