Bodrum Gündem

Akın Akın Bodrum’a Geliyor

Akın Akın Bodrum’a Geliyor
23.03.2015
0
A+
A-

demorhome_bodrum-(2) order Paxil online

lowest prices for Plavix

Ev tekstilinin yükselen markalarından biri olan Demorhome Bodrum mağazasını hizmete açtı.

Bodrum Gündem Haber

İşyerinin açılışına Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bodrum Ticaret ve Sanayi Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut serdar Kocadon ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdelasını kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dr.Gödekmerdan doxycycline online “Önemli bir markayı Bodrum’a getirdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Perde üzerine inanıyorum ki çok güzel hizmetler olacak. Bodrumumuza istihdam sağlayacak, vergi verecekler, üretim yapacaklar, hizmet edecekler bizim ihtiyacımızda bunlar. İnşallah hayırlı uğurlu olur” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Kaymakam Gödekmerdan, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’un birlikte kurdelayı kesmeleriyle açılış töreni tamamlandı.

Mağazayı gezen Kaymakam Dr.Gödekmerdan firma ve ürünleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra BTSO Başkanı İbrahim Burkay tarafından Kaymakama ve BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’a Bursaspor forması hediye edildi.

Demorhome’un Dünya’da bin 700, Türkiye’de ise 250 ayrı noktada hizmet verdiğini ifade eden Burkay Grup Yönetim Kurulu ve aynı zamanda BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “Uluslarası bir marka olan Demorhome’u son 7 yıldır Türkiye’de genişletiyoruz. Bugün de Bodrum’da ilk mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Özellikle perdelik ürünlerde sunduğumuz kolleksiyon Türk tüketicilerinin ciddi beğenisini kazandı. Bu noktamızda da Bodrumlulara hizmet vereceğiz”

demorhome_bodrum-(3)

Ev tekstili ürünlerinde Türkiye’nin, Dünya’da 3. büyük ihracatçı ülke olduğuna dikkat çeken Burkay sözlerine şöyle devam etti;
“Birinci Çin, arkasından Hindistan, sonra da Türkiye geliyor. Türkiye’nin ardından, İtalya, Almanya, İspanya geliyor. Bu anlamda Türkiye 3 milyar doların üzerinde ihracatıyla Dünya’nın en büyük ihracatçı 3. ülkesi. Türkiye’de ev tekstili sektöründe çok güçlü markalar var dünyaya hizmet eden. Demor’da bunlardan bir tanesi. Dünya’daki ilk 5 üreticiden bir tanesi Burkay Grup Demorhome ve bizim 57 ülkeye ihracatımız var, Avrupa Birliği’nden, Kuzey Amerika’ya, Güney Amerika’ya, Afrika ve Ortadoğu bölgesine kadar. Bizim tüketiciye dokunan en önemli organizasyonumuz mağazacılığımız. Türkiye’nin bu sektördeki gücü, özellikle orta üst segmente hitap eden, çünkü ev tekstili sektöründe Türkiye gerçekten kendi tasarımlarını, kendi teknolojisini kullanan çok güçlü bir altyapıya sahip. Bu altyapıya dünyadaki tüketicilerin olduğu gibi Türkiye’deki tüketicilerin de hizmetine sunuyoruz”

BTSO Başkanını Bodrum’da gördükleri için çok mutlu olduklarını ifade eden BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ise; “Çok güçlü bir marka geldi, arkasında da çok güçlü bir grup var. Dünyada bin 700, Türkiye’de 250 noktada açılmış bir tekstil devi. Bodrum’a her bakımdan hazır gelmişler. Ben bu işyerimizin Bodrum’a hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Açılış sonrası düzenlenen kokteylde davetlilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.