Bodrum Gündem

Muğla’nın Tamamını Kapsayan Bir Televizyon ve Gazete Olması Gerekir

Muğla’nın Tamamını Kapsayan Bir Televizyon ve Gazete Olması Gerekir
23.03.2015
0
A+
A-
buy Paxil

KENT MEDYA’DAN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET… purchase Topamax

Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz ve Kent TV Haber Koordinatörü Fatih Bozoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Bodrum Gündem Haber
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile birlikte Daire Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, belediye hizmetlerinden Muğla medyasının durumuna kadar birçok konuyla ilgili değerlendirmeler yapılırken, Başkan Dr. Gürün Muğla genelinde takip edilebilen yazılı ve görsel basın kuruluşlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde yayın yapan yazılı ve görsel medya kuruluşlarının artık bir ihtiyaç haline geldiğine vurgu yaparak ; “Esasen bütün Muğla’yı kapsayan bir televizyon, yerel yayın olması lazım. Herkes oba oba yerleşmiş. Ben Marmaris obasıyım, ben Bodrum Obasıyım, ben Menteşe obasıyım diyor. Halbuki oba değil artık. Bizlerin göçerlikten, yerleşik yaşama geçmemiz lazım. Basının bir bütün olması lazım. Sizi takip ediyorum. RTÜK tarafından açılan ihale iptal oldu. Muğla ilinin tümünü temsil edebilecek ve aynı zamanda yayını bütün ile ulaştırabilecek, herkesin sorunlarını yansıtabilecek hem gazete, hem de televizyonun olması lazım. Biz Bodrum’da ki bir haberi Fethiye’ye ulaştırabilelim, Fethiye’de ki bir haberi de Marmaris’e ulaştıralım. Çünkü kopuk ve kendine dönük bir yayın yapıldığı zaman eksik kalıyor. Elbette siz Bodrum’a yönelik yayın yapıyorsunuz ama Fethiye’de de bir şeyler oluyor. Bir bütün haline gelebilmemiz için mutlak suretle bizim birbirimizden haberdar olmamız gerekir. Bizim en az bir tane bütün ili kapsayan bir gazete ve televizyon oluşturmamız gerekiyor” dedi.

Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz’da, Başkan Gürün’ün tespitlerine katılarak, bu konuda ciddi bir çalışmanın içerisinde olduklarını ve sürecin bir takım aksamalarla da olsa sürdüğünü ifade etti. Poyraz, 2015 yılı içerisinde Muğlanın bu talebine yanıt verebilecek bir yatırımı hayata geçirme çabası içerisinde olduklarını kaydetti.

Ziyaretin ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından Dr. Osman Gürün, Kent TV ekranlarında yayınlanan Kentin Gündemi programı için Fatih Bozoğlu’nun sorularını yanıtlayarak bir yıl boyunca yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Gürün, 30 Mart 2014’ta yapılan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi ile 31 Mart 2014’den itibaren seçim sürecinde söz verdiği her şeyi adım adım gerçekleştirmeye başladıklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün programda, MUSKİ’den, ulaşıma, katı atık projesinden, Bodrum’un arıtma sistemlerine, otogarın son durumundan, Yalıkavak’ta ki yol sorununa kadar bir yıl boyunca yapılan çalışmaları ile, kısa ve uzun vadeli projelerini anlattı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Müdürleri ile samimi bir ortamda yapılan görüş alışverişi ve özel röportaj yaklaşık üç saat sürdü.

osman_gürün_oğuz_poyraz_fatih_bozoglu-(3)

buy Ventolin online

Dr.Osman Gürün’ün konuk olduğu Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi 23 Mart Pazartesi günü 20:30’da kent tv ekranlarında yayınlanacak. Programı www.kenttv.net,  http://kenttv.web.tv ve www.bodrumgundem.com’dan izleyebilirsiniz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.