Bodrum Gündem

Çevreciler RES’e Karşı, Rest Çekiyorlar

Çevreciler RES’e Karşı, Rest Çekiyorlar
24.03.2015
0
A+
A-

ÇEVRECİLER RES TOPLANTISI DÜZENLİYOR!

remzi_kazmaz_res_karşıtı_eylem

Bodrum Yarımadasında iki noktada kurulması planlanan Rüzgar Enerji Santralleriyle ilgili tartışma ve toplantılar devam ediyor.

buy Retin-A online Bodrum Gündem Haber
Bodrum Yarımadası Çevre Platformu Sözcüsü Remzi Kazmaz, “Bodrum Yarımadası Çevre koruma Platformu olarak bütün bu yapılanlara karşı Muğla İdare Mahkemesinde ve Ankara Danıştay’da davalarımızı açtık, kararlarımızı bekliyoruz.” dedi.

“Önümüzdeki günlerde telafisi imkansız zararlar doğuracağını bildiğimiz şirketin RES’lerle ilgili inşaat faaliyetleri hakkında gereken bilgilerin halka bir an önce aktarılması gerekiyor” diyen Kazmaz, şu açıklamada bulundu; “Bodrum’u evi bilenler, Bodrum’u sevenlere bir davetimiz var. RES’lerle ilgili geçmişte yapılması gereken, bilgilendirme toplantısı yapılmamıştır. Bu bir eksikliktir. Proje Tanıtım Dosyasını anlatılmasını ve Halkı bilgilendirerek halkın onayını alması gerekirken, Şirket böyle bir toplantı yapmamıştır. Biz Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformu bu eksikliği gideriyoruz. Bodrum Yarımadasını bekleyen bir doğa – çevre felaketinin sinsi planını açıklıyoruz ve Bütün Bodrum halkını davet ediyoruz.” order Levitra get Valtrex

Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformu Sözcüsü Av. Remzi Kazmaz, “Ayrıca Rüzgar Enerji Santrallerini Bodrum’da kurmayı planlayan RES firmasının yetkililerini de toplantıya davet ediyoruz. Onların da bu konularda mutlaka anlatacakları vardır. Bodrum hepimizin evi, hep birlikte konuşalım, hep birlikte tartışalım. Toplantımız herkese açıktır” dedi.

Başkan Hasan Yokarlılar’da toplantı ile ilgili olarak “Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformunun düzenlediği bilgilendirme toplantısı 25 Mart Çarşamba günü saat: 16.00’da Nurol Kültür Merkezinde yapılacak.” bilgisini verdi.

Yalıkavak’tan, Turgutreis’ten, Ortakent’ten, toplantıya katılmak isteyenlerin, otobüslerle Oasis Nurol Kültür Merkezine götürüleceklerini ve bu toplantıya katılmak isteyenlerin kendilerine ulaşabileceklerini kaydettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.