Bodrum Gündem

Bodrum İlçe Yönetimini İstifaya Davet Etti

Bodrum İlçe Yönetimini İstifaya Davet Etti
27.03.2015
0
A+
A-
buy Vermox online

MUSA GÖKBEL CHP’NİN ÖNSEÇİMİNİ DEĞERLENDİRDİ…

Kent TV ekranlarının ilgiyle izlenen programlarından, Muğla ve Bodrum’un gündemini belirleyen konu ve konukların yer aldığı Fatih Bozoğlu ile Kent’in Gündemi’ne konuk olan Musa Gökbel çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Order Disulfiram Bodrum Gündem Haber

Fatih Bozoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Kentin Gündemi”ne konuk olan, geçmiş dönem milletvekili ve Bodrum siyasetinin en renkli simalarından biri olan Musa Gökbel, 21 Mart Cumartesi günü yapılan CHP Eğilim Yoklaması ile ilgili çarpıcı görüşlerini dile getirdi. Fatih Bozoğlu programın başında CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Sekreteri Şahabettin Doğan’ın istifasını son dakika haberi olarak izleyicilere duyurdu. Musa Gökbel’in istifa haberiyle ilgili değerlendirmesi ise oldukça çarpıcıydı. Gökbel “Şahabettin Doğan kardeşim çok doğru bir şey yapmıştır. Şimdi aynı sorumluluğu ilçe başkanı ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de üzerlerine alarak istifa etmeleri doğru olacaktır” dedi.

musa_gökbel_kentin_gundemi

CHP’nin Muğla Milletvekili adayını belirlemek üzere 21 Mart günü yaptığı eğilim yoklamasını canlı yayında analiz eden Musa Gökbel, Bodrum’dan milletvekili çıkartılamayışının sorumlularının başta ilçe başkanı, yönetimi olduğunu iddia ederek şu ifadeleri kullandı; “Şahabettin Doğan gibi, İlçe başkanı ve yönetiminin de yakında seçim var mazeretinin arkasına saklanmadan istifa etmeleri gerekir. İstifa edenlere yeniden görev verilebilir yada verilmez. Örgüt 15 saniye içinde, 15 tane yeni yönetim belirler ve görevlendirir. Hiç kimse ben olmazsam, olmaz demesin. İlçe başkanı ve yönetimi bu süreci iyi yönetemediler. Ben oy sayımını da izledim. En az 200 kişi Bodrumlu adayların hiç birine oy vermemiş. Bunun sorumlusu kim? Bodrum’dan bir milletvekili çıkaralım diyen yöneticilerin hiç birisi de samimi değil. Samimi olsalardı bu dönem adaylardan birisi mutlaka öne çıkartılabilirdi.”

Muğla’da eğilim yoklaması ve ikinci kontenjan ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Gökbel, Muğla’nın da önseçim konusunda dik ve ısrarcı olması gerektiğini kaydetti. Önseçim yapılması için Muğla’da bir çoban ateşi yaktığını da sözlerine ekleyen Gökbel bu ateşin bütün ülkeye ve örgütlere yayılacağını iddia ederken Trabzon CHP örgütünü örnek gösterdi. Genel merkezin ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun kontenjan konusunda samimi olmadıklarını ifade eden Gökbel, Kılıçdaroğlu’nun noter tasdikli vaat vermesini de eleştirdi. Gökbel “Bir genel başkan siz benim sözüme güvenmiyorsunuz, o nedenle başbakan olursam emeklilere iki maaş ikramiye vereceğimi noterden tasdik ettiriyorum demesi talihsiz bir açıklama olmuştur. Etrafında hiç mi kimse yok böyle bir şey yanlış olur diyecek, anlamıyorum” dedi.

Bodrum’dan aday adayı olan Dr.Kerim Cangır, Hüseyin Anıl, Okan Özsu ve Tufan Erkan Yakar ile ilgili ilginç ve çarpıcı yorumlarda bulunan Musa Gökbel uzun yıllardan bu yana CHP içinde yer alan aday adayı Hüseyin Anıl’ın kendisi için “Meclise gitti, TRT’yi basmaktan başka ne yaptı” Buy Brand Viagra online dediğini hatırlatarak, “Sayın Anıl aday adaylık açıklamasında, meclise gidip iktidarı yumruklayacağını söylemesi çok manidardır.” dedi. Gökbel Tufan Erkan Yakar ile ilgili olarak ise “Daha önce Che Guevera şapkası giyerken, seçim kampanyasını köylü kasketi ile sürdürmesini anlayamadım” demesi de dikkat çekici bir değerlendirme oldu.

Musa Gökbel’in konuk olduğu Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündeminin program süresi 45 dakika olarak planlanmasına karşın, bir saati aştı. Program’ın tekrarları 27 Mart Cuma günü 18:30’da ve 29 Mart Pazar günü 18:30’da Kent TV ekranlarında yayınlanacak. Diğer yandan programın tamamı www.kenttv.net ve www.bodrumgundem.com arşivlerinde de yer alacak.

Yorumlar

  1. tulay guldamla dedi ki:

    keşke şimdi akp lilerin agzını burnunu kıracak milletvekilleri çıksa. TRT yi basmanla herzaman onur duyduk. CHP de Keşke senin gibi her milletvekili de o cesareti bulsa. bu adamlar bukadar azgın olamazdı. Faşizm le mücadele ederken kibarlıkla olmaz. Faşistlerin anladığı lisandan cevap vermek lazım. Size TRT yi basmaktan başka ne yaptı diyenlere cevap ise keşke her milletvekili o cesareti o yürekliliği gösterseydi bugün bu hale gelmezdik

  2. Erol Dogan dedi ki:

    T.R.T Yİ BASTIGI GÜNLERE İYİ BAKMAK LAZIM.MUSA GÖKBEL OLMASAYDI BODRUM HAVAALANI OLURMUYDU.ÖNEMLİ OLAN HAVALANIN BODRUMA KURULMASINDA İLK ÖDENEGİ SÖKE SÖKE ALAN MUSA GÖKBELE TEŞEKKÜRLER.YÜZBİNLERCE İNSAN HAVALALANINDAN EKMEK YİYORSA,GÖRÜNENE TEŞEKKÜR ETMEYİN O HAVAALANININ KURULMASI İÇİN MÜCADELE EDEN MUSA GÖKBELİ,DE HATIRLAYIN.