Bodrum Gündem

Silahlı Şehir Magandaları 2 Polisi Yaraladı

28.03.2015
0
A+
A-

ŞEHİR MAGANDALARI İKİ POLİSİ YARALADI…

Lithium online silahlı magandalar iki polisi yaraladı (1)

Gümbet Mahallesinde, gece saatlerinde araç içerisinde silahla ateş ederek seyir eden kişileri takip eden emniyet güçleri 3 kişiyi gözaltına alırken, bu sırada 2 polis memuru yaralandı.

Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem

Colchicine without prescription Blood Pressure

Saat 02:00 sularında İnönü Caddesinde, Hasan Hüseyin E.’nin kullandığı 48 KY 375 plakalı araçtan havaya silahla ateş açıldı. Bölgede devriye görevi yapan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir ekip olayı fark edince şüphelilerin peşine düştü. Polisin dur ihtarına uymayan araç sürücüsü, ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı.
Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip aracı, araç içindekileri yakalamak için çalışma başlattı. Bitez Mahallesi Söğütlü Caddesine giren aracın önünü keserek durduran bir polis ekibi, araçta bulunan sürücü Hasan Hüseyin E. ve yolcu olarak bulunan İsmail E. ve Eşref Y.’ye araçtan inerek kimliklerini çıkarmalarını istedi. Görevli iki polis memuruna hakaret ve tehditler ettiği iddia edilen şahıslar araçtan inerek polisle tartışmaya başladı.
Şüphelileri gözaltına almak isteyen polisler mukavemetle karşılaşınca arbede yaşandı. Kimliklerini vermek istemeyen ve alkollü oldukları iddia edilen 3 şüpheli, kendilerini gözaltına almak isteyen 2 polis memurunu çıkan arbede de hafif şekilde yaraladı. Takviye kuvvetin gelmesiyle kelepçe takılarak güçlükle gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü.
Olay yerinde ve şahısların içinde bulunduğu bahse konu araçta Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından yapılan incelemelerde, bir adet 7,65 mm. çapında ruhsatsız tabanca, bir adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait çok miktarda fişek ele geçirildi.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade işlemleri tamamlanan 3 kişi daha sonra adliyeye sevk edildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.