Bodrum Gündem

Denizcilere Marka Eğitimi

Denizcilere Marka Eğitimi
30.03.2015
0
A+
A-

SLIDE Generic Paxil

Bodrum’da yat turizminin öne gelen isimlerinden Barbaros Yatçılık ve Turizm A.Ş.’nin  yönetici ve ofis çalışanlarına  yönelik Etkili İletişim ve Satış Teknikleri ve Marka olma konularını kapsayan eğitim verildi.

Bodrum Gündem Haber buy Viagra USA Plan B online

Bodrum’da 15 yıldır yatçılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Barbaros Yatçılık ve Turizm A.Ş.’nin 7 yöneticisi ve ofis çalışanlarına    iletişim ve marka danışmanı  Mutlu Acar tarafından 8  saat süren yönelik Etkili İletişim ve Satış Teknikleri ve Marka olma konusunda eğitim verildi.

Acar  Etkili iletişim, Beden dili, Etkili Sunum, Zaman Yönetimi, İkna Becerisi, Proje Yönetimi, Mülakat Teknikleri, Kurum Kültürü, Motivasyon, Diksiyon, Kişisel İmaj, Yazılı ve Sözlü İletişim, Kendine güven, hitabet, konularında verdiği eğitimi başarı ile tamamlayan personele sertifikalarını verdi. Yatçılık sektörünün sadece Türkiye’de değil dünyada tanına ve bilinen marka haline geldiğini belirten Acar “Bir zamanların süngerci ve balıkçı kasabasında ki 5-6 metrelik kayıklardan sonra artık ilçemizde 50-60 milyon dolarlara varan ahşap ve modern dizaynlı yatlar yapılarak dünyanın dört bir yanına gönderilirken, onlarca sipariş yağıyor. Yat turizminde imalatın yanı sıra dünyanın dört bir yanından yine mavi yolculuk için tatile gelen yüzbinlerce yabancı turist ile etkili iletişim ve Bodrum’un yatlarının pazarlanması profesyonel yönetici ve etkili iletişimi gerektiriyor. Bu nedenle zaten konularında uzman olan personelin başarı ve şirket markasını dünya standartlarının üzerine taşımaları için bu eğitimlerin gerekli olduğunu düşünüyorum. Düzenlenen eğitimler şirketlerin kurumsallaşarak sektörde ciddi birer marka olmasını ve bu marka değerini yükseltmesinde etkili oluyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.