Bodrum Gündem

Ünlü İşadamı Su Deposundan Düşerek Öldü

30.03.2015
0
A+
A-

Alp Atay Şefkatlioğlu Düşerek Yaşamını Kaybetti…

Alp-Atay-Şefkatlioğlu-öldü-(5) order Premarin Cialis online generic Retin-A

Koç Grubu, Türk Hava Yolları ve Havaş gibi şirketlerin yönetim kurulunda uzun yıllar görev yapmış turizmci işadamı Alp Atay Şefkatlioğlu, Bodrum’daki evinin tadilat işlerini kontrol ettiği sırada yüksekten düşerek hayatını kaybetti.

Bodrum Gündem Haber
45 yıl boyunca Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinde üst düzey yönetici olarak görev yapan, 80 yaşındaki işadamı Alp Atay Şefkatlioğlu, ilçeye bağlı Göltürkbükü Mahallesi, Bağarası mevkindeki evinde devam eden tadilat çalışmalarını kontrol ettiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 2,5 metre yükseklikten aşağıda bulunan su deposuna düştü.
Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle ağır yaralanan Şefkatlioğlu, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Şefkatlioğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Jandarma ekipleri ile Cumhuriyet savcısı işadamının evinde incelemelerde bulundu.
Alp Atay Şefkatlioğlu’nun cenazesi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.
ALP ATAY ŞEFKATLİOĞLU KİMDİR?
80 yaşında talihsiz bir olay sonucu hayatını kaybeden Şefkatlioğlu, Hukuk eğitimi almıştı. 45 yıl boyunca turizm sektörü içinde bulunan Şefkatlioğlu, Setur Seyahat Acentasının kuruluş yıllarından itibaren Koç Grubu’nda görev almış, 1997 yılında Setur Genel Müdür Yardımcısı olarak emekli olmuştur. Alp Atay Şefkatlioğlu, THY, Havaş ve Ataköy Marina İşletmeciliği A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulunmuştur.

Yorumlar

  1. Çetin Anlağan dedi ki:

    Sevgili Atay’ı yakın tanırdım. 20 yıl Vehbi Koç Vakfı Sadberk Hanım müzesi müdürlüğüm süresince, Atay bey bizimle ilgili işlerde son derecede yardımcı olmuş, her sorunumuzu çözmüştür. Çok şanssız bir şekilde yaşamını yitirmesi beni ve eşimi çok üzdü. Kederli ailesine sabır, ona rahmet diliyorum