Bodrum Gündem

Bodrum’da Yol Ortasında Cinayet!..

01.04.2015
0
A+
A-

bodrumda-cinayet-islamhaneleri-(1)

Bodrum’da iki taraf arasında süren husumet cinayetle sonlandı. Edinilen bilgilere göre, İslamhaneleri Mahallesinde yaşayan Abdullah B. ile Ferdi Atınız arasında bir süredir devam eden husumet, ölümle sonuçlandı.

Bodrum Gündem Haber

İddiaya göre, birçok buy Albendazole online suçtan kaydı bulunan Abdullah B., bir süre önce vinç şoförlüğüne başlayan 23 yaşındaki Ferdi Atınız’ı telefonla arayarak İslamhaneleri Cami önünde buluşmak istemiş. Buluşmayı kabul eden Atınız, şoförlüğünü yaptığı araç ile saat 17.30 sularında Bodrum-Turgutreis karayolu üzerindeki İslamhaneleri Caminin önüne geldiğinde başına geleceklerden habersizdi.

Görgü tanıklarının beyanına göre, Ferdi Atınız ile Abdullah B. Tartışmaya başladıkları ve Abdullah B.’nin yanında getirdiği pompalı tüfek ile Atınız’a ateş etti. Yakın mesafeden order Lasix aldığı yara ile yüzünden yaralanan Ferdi Atınız kanlar içinde yol ortasına yığıldı. Zanlı, Abdullah B. ise bir araca binerek olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Mahallede yaşayan ve olayın şokunu üzerinden atamayan vatandaşlardan Ozan Bilgin gazetecilere şunları söyledi; “İki arkadaş kavga etmiş. Zannedersem uyuşturucu madde de kullanmış bir tanesi ötekini pompalı tüfekle yol ortasında vurmuş. İkisi de burada oturuyor. Biri burada esnaf, öteki köy içinde oturuyor”

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır şekilde yaralanan ve çok fazla kan kaybeden Atınız’ı yakındaki bir özel hastaneye kaldırdı. Lakin burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Ferdi Atınız’ın hayatını kaybettiği brand Viagra bildirildi.

Suç mahallini emniyet çemberine alan Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri zanlının peşine düşerken, Olay Yeri İnceleme ekipleri ise suç yerinde inceleme yaparak delil aradı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.