Bodrum Gündem

Meydanda Tanıştılar, Meydanda Evlendiler

01.04.2015
0
A+
A-

Ordering Cialis online levent_oncel_meydanda_evlendi (3)

Levent Öncel Gezi eylemlerinde tanıştığı, Fen Bilimleri Öğretmeni Şükriye Akengin ile Bodrum Belediye meydanında düzenlediklerini nikah töreniyle evlendi…

buy Disulfiram Bodrum Gündem Haber

Gezi eylemlerinde meydanda tanışan ve eylemlerde evlenme kararı alan çift, meydanda düzenledikleri nikah töreniyle de evlendi. Turizmci Mehmet Levent Öncel ile Fen Bilimleri Öğretmeni Şükriye Akengin, Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Geçtiğimiz 13 Şubat’ta meydanda düzenlenen bir eylemin ardından evlenme teklifini de meydanda yapan Levent Öncel, Fen Bilimleri Öğretmeni Şükriye Akengin’den “evet” cevabını almıştı.

Bodrum Belediye Meydanı’nda nikah memuru ile davetliler eşliğinde düzenlenen törende keyifli anlar yaşayan çifte, çevreden geçen yerli ve yabancı tatilciler de yoğun ilgi gösterdi.

Nikah memurunun evlilikle ilgili sorusuna “evet” yanıtı veren çifti davetliler uzun süre alkışlarken, Turizmci Mehmet Levent Öncel nikah sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıldan bu yana Bodrum’daki eylemlere birlikte katıldıklarını söyledi.

Bir çok sosyal sorumluluk projesi kapsamında da eşiyle birlikte yer aldıklarını belirten Öncel, “Meydanlarda tanıştığım bir kişiye yine meydanlarda evlenme teklifi ettim. Nezaketiyle bana cevap verdi ve kabul etti. O gün de ilan ettiğim gibi meydanlarda evliliğimizi yapacağız dedim ve yaptık” Order Retin-A dedi.

Öncel, yine yaz ortasında düğünlerini de meydanda yapacaklarının bilgisini verdi.

Fen Bilimleri Öğretmeni Şükriye Öncel ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Meydanlarda tanıştık. 13 Şubat’ta evlilik teklifi aldım. Bugün de burada nikahımızı kıydık. Gelen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.