Bodrum Gündem

BODRUMSPOR MAÇ ÖNCESİ STRES ATTI…

04.04.2015
0
A+
A-

Bodrumsporlu Futbolculara Yönetimden Süpriz… purchase esomeprazole 1

Bodrum Gündem Haber Robaxin without prescription

Dapoxetine Bodrumsporlu Futbolcular Antrenmana Gideceklerini Düşünürken Kendilerini Bir Anda Eğlence Merkezinde Buldular…

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Bodrumsporlu futbolcular, Muğlaspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürürken yönetim ve teknik heyetin sürprizi ile karşılaştı.

Antrenmana gideceklerini sanan futbolcular kendilerini bir anda Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan eğlence merkezinde buldular. Pazar günü oynanacak maç öncesinde özel askeri kıyafetleri giyen futbolcular, ellerinde silahları Paintball oynayıp, çocuklar gibi trambolinde zıplayıp gokartlarla yarıştılar. Daha sonra atış poligonunda atış yapan futbolcular burada birbirleriyle yarıştılar. Gokart arabalara binen yeşil beyazlı futbolcular, kaza yapmamak için de çok dikkatliydiler.

Muğlaspor karşısına da mutlak galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyleyen futbolcular, kendilerine birçok konuda yardımcı olan yöneticilere, teknik teşekkür ettiler.

Bodrumsporlu yöneticiler ise,  Muğlaspor’un kardeş takım olduğunu, güzel bir maç ile namaglup unvanlarını korumak istediklerini belirtirken, maçtan önce ve sonrasında şampiyonluk kutlamalarının yapılacağını söyleyerek, “Yıllardır kaçan şampiyonluğu yakaladık. Tüm Bodrum halkına, futbolcularımıza, teknik adamlarımıza teşekkür ederiz” dediler.

Bodrumspor ile Muğlaspor arasında Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.