Bodrum Gündem

KADINLAR SİNEMA İÇİN BULUŞTU

KADINLAR SİNEMA İÇİN BULUŞTU
04.04.2015
0
A+
A-

 

 

 

Buy Prozac where to buy Indocin unnamed

 

 

 

Filmmor Kadın Kooperatifi Tarafından Bu Yıl 13’cüsü Düzenlenen Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, Bodrum’da Başladı.

“Kadınların Sineması, Kadınların Direnişi, Direnişin Sineması” temasıyla il olarak İstanbul’da gerçekleşen 13. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ortaklığı ile Bodrum’da düzenlendi. Kokteyl ile açılışı yapılan festivalde, iki gün boyunca 17 film gösterimi yapılacak.

Bodrum Gündem Haber Buy Cialis super active

Filmmor Kadın Kooperatifi tarafından bu yıl 13’cüsü düzenlenen Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, Bodrum’da başladı. Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ortaklığı ve Bodrum Cinemarine Sinemaları destekleriyle 4-5 Nisan’da 10 ülkeden 17 filmin gösterimi yapılacak. “Kadınları sineması, kadınların direnişi, direnişin sineması” sloganıyla gerçekleşen festivalde, tüm filmler ücretsiz olarak gösterime girdi. Festivalin açılış filmi olarak, Bağımsız Kadın İnisiyatifi (BKİ) Sinema Atölyesi tarafından hazırlanan “Arkadaşımı Merak Ediyorum” seçildi. Gezi direnişi sırasında İzmir’de gözaltına alınıp tutuklanan 4 kadının maruz kaldığı hak gaspını anlatan film izleyenlerin beğenisini topladı.

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Figan Erozan, “Kadınların kendilerini anlattıkları filmlerin Bodrumlu kadınlarla paylaşılması için bir aradayız. Kadınların yönetmenliğini yaptığı, kadın yaşamlarını, kadın olmanın zorluklarını ve yaşanmışları anlattıkları filmler gösterime girdi. 2 gün boyunca 17 film Bodrumlu kadınlarla buluşacak” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.