Bodrum Gündem

BELEDİYE BASIN PERSONELİNİ TAŞIYAN ARAÇ KAZA GEÇİRDİ!..

05.04.2015
0
A+
A-

BELEDİYE BASIN BİRİMİ PERSONELİNİ TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI, 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI! çizge_gizem_bediz_bodrum (1)

İçerisinde Bodrum Belediyesi Basın biriminde çalışan 5 kişiyi taşıyan aracın, SUV tipi bir ciple çarpıştığı trafik kazasında, 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

cheap esomeprazole Bodrum Gündem Haber

Bodrum Yalıkavak Mahallesi Gökbebel mevkiinde, Mehmet Uslu’nun kullandığı 07 GLH 22 plakalı Bodrum Belediyesi basın birimini taşıyan otomobil ile karşı yönden gelen Paşa Kılıçaslan idaresindeki 48 BE 066 plakalı cip çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri Mehmet Uslu ve Paşa Kılıçaslan ile Uslu’nun kullandığı otomobilde bulunan belediye personelleri Çizge Gizem Bediz, Berrin Ak ve Çağlar Göktaş yaralandı.

Nolvadex online çizge_gizem_bediz_bodrum (2)Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Berin Ak Çağlar Göktaş ve Mehmet Uslu ile diğer araçtaki Paşa Kılıçaslan ayakta tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edilirken, ağır yaralı olduğu bildirilen Çizge Gizem Bediz ise yoğun bakıma alındı.

Kazanın ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, İsmail Altındağ, Taner Uslu, Belediye Meclis Üyeleri Ali Öztürk, Güneri Günaydın, Niyazi Atare, Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz, mesai arkadaşları ve gazeteci dostları hastaneye gelerek yetkililerden kazazedelerin son durumlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un oldukça üzgün olduğu ve 15 günden bu yana hastanelerde olduğunu ifade ederek; “Çok başarılı ve çalışkan bir elemanımızdı. Bende İzmir’deydim. Haberi duyunca hemen geldim. Şu anda burada ilk müdahaleleri yapıldı, kısa bir zamanda da İstanbul’a sevk ediyoruz. Ambulans uçağımız yolda. Orada gideceği hastaneden, doktoruna kadar hepsi hazır bekliyorlar. İnşallah sevindirici haberi bu gece alırız.” Topamax online dedi.

Çizge Gizem Bediz’in yapılan ilk tetkiklerinde omuriliğinde kırık olduğunun tespit edilmesi üzerine, Bediz’in Özel Ambulans Uçakla İstanbul Florence Nightingale hastanesine nakledilmesine ve tedavisinin burada sürdürülmesine karar verildi. Çizge Gizem Bediz saat 17:00 sıralarında Bodrum-Milas Havalimanı’na inen Özel Ambulans Uçakla İstanbul’a götürüldü.

Kazada yaralanan Çizge Gizem Bediz ve Berin Ak uzun yıllar Kent Medya Grubunda görev yapmışlardı. Bodrum Gündem Gazetesi olarak kazada yaralanan arkadaşlarımıza ve özellikle Çizge Gizem Bediz’e en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.