Bodrum Gündem

İKTİDAR VE MUHALEFETİ ELEŞTİREN YAZILAR KİTAP OLDU…

İKTİDAR VE MUHALEFETİ ELEŞTİREN YAZILAR KİTAP OLDU…
05.04.2015
0
A+
A-
order Indocin

ONGUN, 2. KİTABINI MERSİN’DE İMZALADI…

cheap valacyclovir ayhan_ongun_barışa_dair_1

Kent Tv’nin başarılı programcısı, yaklaşık on yıldır da Türkiye’nin farklı yerlerindeki yerel gazete, dergi ve internet sitelerinde köşe yazıları yayınlanan eğitimci-yazar Ayhan Ongun, son üç yıl içerisinde yayınlanan, özellikle de barışa yönelik yazılarını yeni bir kitapta topladı.
Bodrum Gündem Haber
Gerek iktidar, gerekse muhalefete yönelik eleştirel yazılarında toplumsal barış, hak ve özgürlükler konusunda cesur yazılarıyla ve ilkeli duruşuyla dikkat çeken yazar, ikinci kitabıyla ilgili ilk tanıtım ve imza etkinliğini Mersin’de gerçekleştirdi.
Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonuna da danışmanlık yapan Ayhan Ongun, Mersin’de düzenlenen bir sektörel toplantıda ilk olarak yemek sanayicilerine kitabını imzaladı. Önümüzdeki günlerde Bodrum’da, ardından da Nisan ayının başında Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalında kitaplarını imzalayacak olan yazar, yıl içerisinde birçok kitap fuarına da katılarak okurlarıyla buluşacak.
Bodrum da Kent Tv’de Açık Görüş isimli bir siyasi tartışma programı da yapan Ongun, Bodrum Küçük Millet Meclis girişimciliği ve Bodrum Adanalılar derneği Başkanlığını da yürütüyor. “Yazmak, her gün yeniden doğmaktır” diyen Ongun, yeni kitabıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
“Bu ülkede yaşayan, bu nedenle de ülkesine ve insanlarına karşı sorumluluğu olan bir yurttaş olarak ülkemiz ve dünya barışına katkı koymak adına, dilimin döndüğü, gücümün elverdiği, kalemimin yettiği ölçüde düşüncelerimi önyargısız, hiçbir siyasi kaygı taşımadan söylemeye, yazmaya çaba gösteriyorum. Her demokrat insan gibi ben de zamanın ruhunu yakalamaya, etrafımızda yaşanan olaylara ve olgulara objektif yaklaşmaya çalışıyorum. Bu kitabımdaki köşe yazıları kronolojik olarak güncel konulara yöneliktir. Bu yüzdendir ki, yazının yazıldığı tarih ve koşullar dikkate alınarak değerlendirilmesi daha anlamlı ve doğru olacaktır. Okuma zahmetine katlanacak herkese keyifli okumalar, barış, sevgi ve özgürlük dolu yarınlar diliyorum” dedi.

metoclopramide online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.