Bodrum Gündem

BAŞ ve KOLLARI PARÇALANMIŞ CESET BULUNDU…

06.04.2015
0
A+
A-

albuterol price baş-kol-olmayan-ceset-(3) Colchicine online purchase Viagra online

BİTEZ’DE KAYIP GÖÇMENLERDEN BİRİNE AİT OLDUĞU TAHMİN EDİLEN ERKEK CESEDİ BULUNDU…

Bodrum Gündem Haber

Akşam saatlerinde Bitez Adaboğağı kıyısında bir ceset görüldüğü ihbarını alan Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekiplerini bölgeye sevk etti.

SAGET 10 Nolu Sahil Güvenlik Botu, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi ve 112 İlk Yardım ekibi ile birlikte belirtilen bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Bodrum Deniz Kurtarma ekiplerinin de destek verdiği olayda, günler önce öldüğü anlaşılan bir erkek cesedi bulundu. Adaboğazı’nın Bitez’e bakan kısmında kayalıklar arasında bulunan cesedin baş ve kollarının parçalanmış olduğu görüldü.

Bodrum Deniz Kurtarma Ekipleri tarafından gece saatlerinde Bodrum Marinaya getirilen ceset, ön otopsi yapılmak üzere Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından, baş ve kolları parçalanmış erkek cesedi kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli tıp Kurumuna sevk edildi.

Kayalıklar arasında bulunan cesedin, daha önce bölgede batan kaçak göçmen botunda bulunan yabancı uyruklu şahıslardan birine ait olduğu tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.