Bodrum Gündem

BODRUMSPOR HEM NAMAĞLUP, HEM ŞAMPİYON OLDU!..

06.04.2015
0
A+
A-
bodrumspor-şampiyon

BODRUMSPOR ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ www.havacekim.com tarafından çekilmiştir.

Valtrex buy online Bölgesel Amatör Lig 7 inci grupta mücadele eden Bodrumspor, şampiyon olarak çıktığı karşılaşmada Muğlaspor’u 4- 1 yendi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrumspor 20 yıl aradan sonra şampiyon olarak 3. Lige çıkarak taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Bodrum şehir stadında oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Şampiyonluk kupasının resmi olarak verileceği karşılaşmayı yaklaşık 5 bin kişi izledi.
İlk yarı 1-0 önde olan Muğla spor ikinci yarıda ise 4 gol yiyerek karşılaşmadan 4- 1 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın ilk golünü Muğlaspor kaydetmesine rağmen Bodrumspor formalite maçında bile üstün bir performans sergileyerek 90 dakikayı 4 gollü bir galibiyetle tamamladı.
Karşılaşmada Muğlasporlu İdris 62.ci dakikada, Taner ise 82.ci dakikada gördükleri ikinci sarı kartlar sonrası kırmızı kart alarak oyun dışı kaldılar.
Karşılaşmanın ilk yarısında kontraataklar ile kendini göstermeye çalışan Muğlaspor ikinci yarıda hiçbir varlık gösteremedi.
Maç sonunda Bodrum ilçe stadında düzenlenen kupa töreninde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon galibiyeti tüm Bodrum halkına hediye ettiler. Kutlamalara Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ve federasyon yetkilileri de katıldı.
Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri karşılaşma sonunda futbolcularda kucaklaşarak şampiyonluk sevincini kutladılar. Bodrumsporlu taraftarlar daha sonra araçlar ile şehir turu atarak yıllar sonra gelen şampiyonluğu kutladılar.
Karşılaşmayı Futbol Federasyonu yöneticileri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Vali yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Fatih Uzunlulu, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Tarım Müdürü Muammer Bektaş ve Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral’ın da aralarında olduğu 5 bine yakın sporsever izledi.
Muğlasporlu Ata Gürbüz’ün bir hava topuna sıçradığı sırada rakibi ile çarpışması sonucu bilincini kaybetmesi ve ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınması ise karşılaşmanın üzücü notlarından biriydi. Genç futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Stadyum: Bodrum şehir Stadı
buy albuterol online Hakemler: Erdem Erbil ***, Yusuf Doğan ***, Zekeriya Toprak ***, Hamza Sarman
B.B Bodrumspor
Taner Tamince ***, Süleyman Görgün ****, Ersen Savaş*****, Nizamettin Yaşar****, Agah Oktay Yılmaz****, Erkan Değişmez*****, Gökay Yiğit*****, Metin Telle **** ( dk 86 Celal Dumanlı ****), Onur Algül***** (dk 88 Ebubeki****), Mehmet Selçuk Adaş ****(dk 63 Yasin****), Burak Emre kayan****,
Muğlaspor
Ali Tokat *, Taner Otlak **, Polat Ertek **, İdris Yalçın *, Hakan Sofuoğlu ***, Onur Demirtaş **, Mehmet Sancak **(dk 63 Muhammet **), Patrick Etoga Atchom** ( dk 80 Yusıuf **), Kadir Söylemez* , Güneş Can Görgülü *, Ata Gürbüz Akkoç * (dk 41 Malik Tahirler **)
Sarıkart
Bodrumspor : Agah, Süleyman, Celal
Muğlaspor: İdris, İdris ( Dk 62 kırmızı), Taner, Taner ( dk 82 kırmızı)
Kırmızı Kart

Muğla Spor: İdris, Taner
Goller

B.B Bodrumspor:
Dk 66 Gökay Yiğit, dk 72 Yasin, dk 87 Erkan, dk 88 Celal
Muğla Spor
Valtrex buy online Dk 26 Hakan penaltı
Muğla Spor dk 26 Hakan (penaltı)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.