Bodrum Gündem

ÇİZGE GİZEM BEDİZ’İN SAĞLIK DURUMU İYİ…

ÇİZGE GİZEM BEDİZ’İN SAĞLIK DURUMU İYİ…
06.04.2015
0
A+
A-

çizge_gizem_bediz_bodrum_gundem-uçak-(111)KAZADA AĞIR YARALANAN BODRUM BELEDİYESİ ÇALIŞANI BEDİZ’İN AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ…

buy brand Levitra online
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

5 Nisan Pazar günü Göltürkbükü Deniz Dibi Temizliği etkinliğini izlemek üzere, Bodrum Belediyesi Basın görevlilerini taşıyan araç Bodrum Yalıkavak Mahallesi Gökbebel mevkiinde karşı yönden gelen bir jip ile çarpışmıştı.

çizge_gizem_bediz_bodrum_gundem-uçakKazada araç sürücüleri Mehmet Uslu ve Paşa Kılıçaslan ile birlikte Uslu’nun kullandığı otomobilde bulunan belediye basın çalışanları Çizge Gizem Bediz, Berrin Ak ve Çağlar Göktaş yaralandı. Araç sürücüleri Mehmet Uslu ve Paşa Kılıçaslan ile belediye çalışanları Berrin Ak ile Çağlar Göktaş hafif sıyrıklar ile kazayı atlatırken, belediye basın çalışanı Çizge Gizem Bediz ağır yaralanmıştı.

Çizge Gizem Bediz’in Bodrum’da bulunan özel bir hastanede yapılan ilk tetkiklerinde omuriliğinde kırık olduğunun tespit edilmesi üzerine, Bediz’in Özel Ambulans Uçakla İstanbul Florence Nightingale hastanesine nakledilmesine ve tedavisinin burada sürdürülmesine karar verildi. Çizge Gizem Bediz saat 17:00 sıralarında Bodrum-Milas Havalimanı’na inen Özel Ambulans Uçakla İstanbul’a götürüldü.

22:30 civarlarında ameliyata alınan Bediz’in ameliyatı sabah 05:23’e kadar sürdü. Haberi hazırladığımız saatlerde halen yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutulan Çizge Gizem Bediz’in hayati tehlikesi olmadığı ve başarılı bir ameliyat geçirdiği bilgisine ulaşıldı.

Diğer taraftan Bodrum Belediyesi resmi web sitesinde, kaza ve Basın çalışanı Çizge Gizem Bediz ile ilgili bir mesaj yayınlandı. Bodrum Belediyesinin mesajı şu şekilde;

“Belediyemizin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görev yapan 4 çalışma arkadaşımız, 5 Nisan Pazar günü göreve giderken Gökçebel Mevkii’nde trafik kazası geçirmiştir. Kaza sırasında araçta, Müdürlük çalışanlarından Çizge Gizem BEDİZ, Berrin AK, Mehmet USLU ve Çağlar GÖKTAŞ bulunuyordu. Kaza sonrası hemen hastaneye kaldırılan arkadaşlarımızdan 3’ü taburcu olurken, Çizge Gizem Bediz tedavisi için ambulans uçakla İstanbul’a gönderilmiştir. Dün gece ameliyata alınan Çizge Gizem Bediz, başarılı bir ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınmış ve gerekli tüm imkanlar seferber edilmiştir. Çizge’nin bir an önce iyileşerek aramıza ve görevine dönmesi için dualarımızı gönderiyor, ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

buy plavix Bodrum Belediyesi Basın çalışanı Çizge Gizem Bediz’in sağlık durumu ile ilgili bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz…

Straterra online buying çige_gizem_bediz_sağlık_durumu_bodrum_gundem

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.