Bodrum Gündem

GÜNDOĞAN’DA ESRARENGİZ ÖLÜM!

06.04.2015
0
A+
A-

Gündoğanda Esrarengiz Ölüm (3)GÜNDOĞAN’DA MUSTAFA KAYACI ADLI SU TESİSATÇISI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE BOĞAZI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU!..

price of doxycycline Bodrum Gündem Haber

Gündoğan Mahallesinde su tesisatçılığı yapan Mustafa Kayacı, yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Gündoğan mahallesi 22. Sokaktaki evinde yalnız yaşayan Mustafa Kayacı’dan (32) haber alamayan arkadaşları, durumu Jandarma ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen ve eve giren jandarma ekipleri Kayacı’yı evin içerisinde kanlar içinde hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Kayacı’nın boğazının kesilerek öldüğünü belirledi.

Gündoğanda Esrarengiz Ölüm (6)Ekipler yaşanan olayın ardından cinayet üzerine yoğunlaştı. Evin içerisinde, bahçesinde ve sokakta detaylı inceleme yapan ekipler, sokak boyunca kan izlerine rastladı. Kan izlerini takip eden Jandarma ekipleri, eve yaklaşık 100 metre mesafede yol kenarındaki otların içerisine atılmış bir çakı buldu.

Jandarma ekipleri yolu araç ve yaya trafiğine kapatarak, bulunan çakının olayda kullanılıp kullanılmadığını tespit etmek için inceleme başlattı. Yaklaşık 4 saat süren incelemelerde, Kayacı’nın aracında da parmak izi çalışması yapıldı.

Kayacı’nın arkadaşı Adem Özdemirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşının boğazının kesilerek öldüğünü söyledi.

Kayacı’nın Bodrum’da tesisatçı olarak çalıştığını ifade eden Özdemirci, purchase orlistat order Cytotec online “Hiç kimseyle bir sorunu yoktu. Kendi halinde çalışan biriydi. Çok üzgünüz” diye konuştu.

Kayacı’nın cenazesi Jandarma ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.