Bodrum Gündem

OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARDA DUYGULARIN DİLİ…

06.04.2015
0
A+
A-

uzman_pedagog_bahar_atvarUzman Pedagog Bahar Atvar tarafından, Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu velilerine “Duyguların Dili” adlı bir seminer verildi.

Bodrum Gündem Haber

buy Lamisil online

Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu’nda düzenlenen seminerde konuşan Uzman Pedagog Bahar Atvar, Anti Fungal ebeveynlerin çocukların duygularını doğru anlaması ve sergileyecekleri doğru davranış yöntemi ile okul öncesi çocukların da dengeli davranış sergileyebilmelerinin püf noktalarını anlattı.

bahar_atvarUzman Psikolog Bahar Atvar seminerde “Yaşamda ilk duygu ne? Çocuklar duyguları nasıl öğrenir? Ebevevnyler duyguları nasıl çocuklarına nasıl öğretirler? “ konularına değinen Uzman Pedagog Bahar Atvar, duyguların farkına varabilmenin davranışlarımızı nasıl etkilediğini de örneklerle açıkladı. Uzman Pedagog Atvar “Duyguları kontrol edebilme becerisi günlük yaşamda uyum için gereklidir. Duyguları davranışlara nasıl yansıyacağı ev ortamında kazandırır ve okul ortamında deneyimlenir. Ebeveynler duygularını doğru olarak çocuklara yansıtırlarsa çocuklar da bunun neticesinde dengeli davranışlar sergilerler. Okul öncesi çocuklarımızın doğru davranışlara sahip olabilmesi anne babaların doğru tavır sergilemesi ile mümkündür. Bu nedenle Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu velileri ile böyle bir seminer gerçekleştirmeyi amaçladık” dedi.

Seminere katılan ebeveynlerle aktif olarak duygularını nasıl ifade purchase Lasix ettikleriyle ilgili oyunlar oynanırken, evde duygu ifadeleri ile ilgili empatik dinleme yöntemleri uygulamalı olarak duygu kartları ve kalp bağları isimli resim çalışmaları ile tamamlandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.