Bodrum Gündem

SU ALTI ARAŞTIRMACISI ERKAN AYRAL HAYATINI KAYBETTİ…

SU ALTI ARAŞTIRMACISI ERKAN AYRAL HAYATINI KAYBETTİ…
07.04.2015
0
A+
A-
buy Premarin online
erkan_ayral_bodrumda_vefat_ettiUzun yıllardır Bodrum’da yaşayan ve su altı araştırmalarında yaptığı çalışmalarla bilinen ünlü araştırmacı Erkan Ayral, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Bodrum Gündem Haber Buy Strattera
Ayral, akşam saatlerinde çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Bir süredir hastanede böbrek ve karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören Ayral’ın eşi Ayşe Ayral ve oğlu Alp Ayral’da Erkan Ayral’ın yanında bulunuyordu.
1941 doğumlu 74 yaşındaki Erkan Ayral, yaklaşık 40 yıldır Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’ndeki Tilkicik Koyundaki evinde mütevazi bir yaşam sürdürüyordu. Ayral, şimdiye kadar denizaltı ve birçok robot yapmıştı.
Ayral, en son geçtiğimiz yıl Eylül ayında Yalıkavak’taki evinde Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Berkan Ecevitoğlu ile bir araya gelip Bodrum’da meydana gelen depremlerle ilgili fay hatlarında incelemelerde bulunacaklarını açıklamışlardı.
Ayral’ın cenazesinin Cuma günü Teşvikiye Caminde kılınacak öğle namazının ardından Edirnekapı’daki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Strattera without prescription

Bodrum Günem Gazetesi olarak Erkan Ayral’a Allah’tan Rahmet, acılı ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.