Bodrum Gündem

ÖZEL SPORCULAR KOCADON’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

09.04.2015
0
A+
A-

unnamed

 

Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübünün başarılı sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen basketbol, yüzme ve atletizm şampiyonalarında dereceye giren Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Sporcuları, kazandıkları madalya ve kupalarıyla kulübe verdiği desteklerinden dolayı Başkan Kocadon’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ortakent-Yahşi İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete sporcuların yanı sıra Yahşi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Çoban, Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Serçe ile okulun el sanatları öğretmeni ve Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Aslıhan Kaya katıldı.

Spor kulüplerinin Aralık 2013 tarihinde Yahşi Özel Eğitim ve Uygulama Okulunun gönüllü öğretmenleri ve velileri tarafından kurulduğunu söyleyen Aslıhan Kaya, şampiyonalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübümüz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen basketbol, yüzme ve atletizm şampiyonalarına katıldılar. 2014 yılı Ekim ayında Antalya ilinde düzenlenen Ege Bölgesi Basketbol Şampiyonasında takımımız, bölge üçüncüsü oldu. Yine Antalya ilimizde Mart ayında gerçekleşen yüzme ve atletizm şampiyonalarında da sporcularımız dereceye girmeyi başardı. Yüzme şampiyonasında Doğu, Güneydoğu, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinden gelen sporcular arasından Temel Barkın Akyol 50 metre serbest stilde üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Atletizm şampiyonasına ise 3 sporcu kardeşimiz ile katıldık. Şampiyonada Kerem Koç 200 metrede birinci, Ramazan Zeybek 1500 metrede üçüncü olarak madalya kazandı.” Buy Strattera online dedi.

Yahşi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Çoban ise okullarına ve kulüplerine destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “Engelli sporcularımız katıldıkları turnuvalarda büyük başarılar kazandı. Bu başarının arkasında onlara verilen destek ve güven duygusu var. Antalya’da düzenlenen şampiyonalara katılmamızda emeği olan Sayın Mehmet Kocadon’a; sporcu gençlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü sporcularının kazandıkları madalya ve kupalarıyla kendisini ziyaret etmelerinden dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; “ Retin-A cream pattern baldness treatment Yıllardır tanıdığım ve küçük yaşlarından itibaren takip ettiğim çocuklarımızın bu şampiyonalarda başarılı olmaları beni hem mutlu etti hem de duygulandırdı. Şampiyonaya katılan tüm kardeşlerimi gösterdikleri üstün performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca çocuklarımızın gelişiminde emeği geçen müdür, öğretmen ve velilerimize de teşekkür etmek istiyorum. En kısa zamanda turnuvada başarılı olan Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Basketbol Takımıyla da bir antrenmana çıkmak istiyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.